Njemački Amazon otkrio sve bitno o OnePlusovoj šestici, čak i cijene

OnePlus 6 tek treba biti službeno predstavljen, a njemački Amazon je već uslijed nepažnje, otkrio gotovo sve, uključujući i cijene po kojima će se prodavati

Stjepan Bilić ponedjeljak, 14. svibnja 2018. u 20:22

OnePlus 6 službeno će biti predstavljen u srijedu, 16. svibnja od strane tvrtke OnePlus. Unatoč tomu, već sada su poznate gotovo sve bitne informacije vezano uz dizajn i specifikacije zahvaljujući raznim leakerima i benchmark alatima.

Svoj obol u otkrivanju informacija dao je i njemački Amazon koji je uslijed nepažnje na trenutak na svojim internetskim stranicama uz rendere uređaja izlistao i cijene. Amazon je tako otkrio kako će OnePlus 6 sa 64 GB interne memorije u prodaju stići 22. svibnja po cijeni od 519 eura.

OnePlus 6 Mirror Black
OnePlus 6 Mirror Black

Njegov 128-gigabajtni brat bit će samo 50 eura skuplji te će za njega biti potrebno izdvojiti 569 eura. Što se boja tiče, Amazon navodi Midnight Black i Mirror Black boje kućišta. OnePlus 6 u Mirror Black izvedbi imat će i stražnju stranicu od stakla.

OnePlus 6 Midnight Black
OnePlus 6 Midnight Black

Ako se ovogodišnje cijene usporede s prošlogodišnjim vidi se kako je OnePlus nastavio trend s uvođenjem većih cijena za nove modele. Srećom po korisnike, glasine oko 50 eura viših cijena nisu se obistinile pa će OnePlus 6 u odnosu na OnePlus 5 biti skuplji za samo 10, odnosno 20 eura, ovisno o modelu.

Detaljne specifikacije vezano uz OnePlus 6 možete proučiti ovdje.