Nothing phone (1) tek je izašao, a korisnici već naveliko prijavljuju probleme

Od predstavljanja phonea (1) nije prošlo ni punih tjedan dana, a korisnici već naveliko prijavljuju probleme s Nothingovim mobitelom

Matej Markovinović utorak, 19. srpnja 2022. u 06:00
📷 Screenshot: Twitter
Screenshot: Twitter

Nothing je prošloga tjedna predstavio phone (1), mobitel s transparentnom stražnjom stranom koja dolazi s funkcionalnim LED osvjetljenjem, a neki kupci već sad prijavljuju probleme.

Naime, na Twitteru ne pristaju nicati fotografije phonea (1) sa zelenim zaslonom. Riječ je o problemu koji već dugi niz godina proganja proizvođače mobitela s AMOLED zaslonima, a Nothingov prvijenac postao je nova žrtva.

Štoviše, čini se da i zamjenski uređaji dolaze s istim problemom.

„U dva dana uspjeli ste poslati dva mobitela s neispravnim zaslonima. Čak i zamjenski uređaj ima problem sa zelenom nijansom“, napisao je jedan nezadovoljni korisnik Twittera.

No, čini se da problem sa zelenim zaslonom nije jedini. Neki korisnici prijavljuju i oštećenje kod prednje kamere, isto onakvo kakvo se moglo vidjeti i na pojedinim Pixel 6 modelima u početku njihove prodaje.

Kako prenosi GSM Arena, Nothing je svjestan ovih problema, ali još uvijek nisu objavili službene upute što korisnici s neispravnim mobitelima trebaju učiniti. U svakom slučaju, korisnici phonea (1) za sada nisu sretni, pogotovo jer se od Nothinga, tvrtke koju je inače pokrenuo osnivač OnePlusa, očekivalo više.