Nothing Phone (2a) pokazao izuzetnu izdržljivost kod padova

Na YouTube kanalu PBKreviews osvanuo je test izdržljivosti nedavno predstavljenog Phonea (2a). Usprkos slabijoj kvaliteti izrade, prošao ga je bez problema

Matej Markovinović četvrtak, 21. ožujka 2024. u 06:00
📷 Foto: YouTubeu
Foto: YouTubeu

Nothing je nedavno proširio portfelj proizvoda s modelom Phone (2a), mobitelom koji za preporučenu maloprodajnu cijenu od 329 eura nudi njihov prepoznatljivi dizajn s prozirnom stražnjom stranom i LED-icama koje svijetle u raznim situacijama.

Budući da je riječ o najslabijem i najjeftinijem modelu u njihovoj ponudi, to se svakako odrazilo i na kvalitetu izrade. Naime, dok Phone (1) i Phone (2) imaju aluminijski okvir i Gorilla Glass zaštitu na prednjoj i stražnjoj strani, to nije slučaj kod Phonea (2a) koji ima plastičnu „stražnjicu“ napravljenu od ostataka tvrtkinih bežičnih slušalica.

No, usprkos tome, Phone (2a) pokazao se izrazito izdržljivim. Prema rigoroznom testu kojeg je objavio youtuber PBKreviews, mobitel će preživjeti nekoliko uzastopnih padova na beton, što je pravo olakšanje za one nespretnih ruku.

Kao što je vidljivo u videu, puknuća nije bilo, a ogrebotine su se nazirale jedino na aluminijskom okviru. Iz tog je razloga PBKreviews dao izdržljivosti ovog mobitela – čistu peticu.