OnePlus 10 Pro ne može se pohvaliti izdržljivošću

Nakon poprilično neuspješnog testiranja za OnePlus 10 Pro, Zack Nelson se našalio da je kineski proizvođač ovako slijedio trendove i napravio – preklopni telefon

Matej Markovinović utorak, 22. veljače 2022. u 19:05

OnePlus 10 Pro predstavljen je u siječnju kao pametni telefon koji će po specifikacijama stajati rame uz rame „velikanima“ ostalih proizvođača. Iako još nije službeno došao na globalno tržište, „dočepao“ ga se youtuber Zack Nelson, poznatiji kao JerryRigEverything, te je testirao njegovu izdržljivost.

Nakon standardnog grebanja po telefonu, Nelson ga je pokušao saviti (sasvim standardna procedura kod njegovog testiranja), nakon čega je staklo počelo pucati i savijati, da bi se na kraju OnePlus 10 Pro u potpunosti – prepolovio.

Nelson je nakon ove nezgode u potpunosti uklonio staklo sa stražnje strane telefona te je otkrio da se on savinuo točno iznad baterije, čiji se gornji rub zapravo poravnava s tipkom za glasnoću. Nelson pretpostavlja da je to, uz nešto tanji okvir telefona, upravo razlog savijanja.

The Verge je kontaktirao OnePlus za očitovanje o Nelsonovom videozapisu zahvaljujući kojem će neki kupci ipak odustati od nabavke tvrtkinog novog flagshipa, no nisu dobili odgovor. U svakom slučaju, treba imati na umu da su Nelsonovi testovi poprilično hardcore te da prosječni korisnik vjerojatno ni neće pokušati savijati svog „pametnog ljubimca“.

 

📢 Besplatna dostava

TOP!

iPad 9th

10.2", WiFi, Bluetooth, GPS, 64GB. Idealan je za posao ili zabavu.

3.249 kn Kupi


Multiroom zvučnik

DENON Home 250

Internet radio, glazbeni streaming, Hi-Res audio reprodukcija, Heos aplikacija, Amazon Alexa, Airplay 2, Bluetooth, podrška za subwoofere s ugrađenim HEOS-om.

2.899 kn Kupi

Stand-mount zvučnici

DALI OBERON 3

Bass Reflex, 7" drvena vlakna woofera, 29 mm mekana kupola visokotonca, 47 - 26,000 Hz, 87 dB, 6 ohma, 108 dB, 25 - 150 W.

3.599 kn Kupi