OnePlus Nord će imati ultraširoku selfie kameru

OnePlusov Nord smartphone će na tržište stići s dvostrukom selfie kamerom koja se sastoji od glavne kamere, ali i od sekundarne kamere s kutom gledanja od 105 stupnjeva za grupne selfie fotografije

Matija Pavlić utorak, 14. srpnja 2020. u 14:39

OnePlus Nord već se duže vrijeme spominje kao novi OnePlusov pametni telefon srednje klase i pristupačne cijene koji donosi podršku za 5G mobilne mreže.

Portal Android Central navodi novu informaciju o Nordu, dvostruku selfie kameru koja se sastoji od glavne 32-megapikselne kamere te sekundarne širokokutne 8-megapikselne kamere. Riječ je o ultraširokoj kameri s kutom gledanja od 105 stupnjeva.

Navode o širokokutnoj kameri potvrdio je i sam OnePlus na Nordovoj službenoj Instagram stranici putem videa koji ju predstavlja kao alternativu selfie štapovima kod grupnih selfie fotografija.

Od ranije je poznato kako će OnePlus Nord sadržavati Snapdragon 765G čip i 6,55-inčni OLED zaslon s osvježavanjem od 90 Hz, stajati će najviše 500 dolara te biti službeno predstavljen 21. srpnja na online interaktivnom događanju.