Procurile noćne fotografije snimljene Galaxy S23 Ultrom

Samsung se još početkom godine pohvalio da će Galaxy S23 Ultra dovesti noćnu fotografiju na višu razinu, a sada je to testirao i jedan korisnik Twittera

Matej Markovinović utorak, 24. siječnja 2023. u 19:50
Fotografija snimljena Galaxy S23 Ultra mobitelom. 📷 Foto: Edwards Urbina/Twitter
Fotografija snimljena Galaxy S23 Ultra mobitelom. Foto: Edwards Urbina/Twitter

Do službenog predstavljanja Samsungove nove serije mobitela ostalo je malo više od tjedan dana, a već je gotovo sve poznato. „Glavna faca“ bit će svakako Galaxy S23 Ultra, koji se nedavno pojavio za kupnju u jednoj trgovini u Nikaragvi.

Korisnik Twittera Edwards Urbina „dočepao se“ Samsungovog nadolazećeg flagshipa te je objavio nekoliko noćnih fotografija snimljenih Galaxy S23 Ultrom, koje prilažemo u nastavku.

Fotografije nisu objavljene u punoj rezoluciji, no bez obzira na to, može se vidjeti kako Samsungov 200-megapikselni senzor funkcionira u noćnim uvjetima. Riječ je o, podsjetimo, nedavno predstavljenom ISOCELL HP2 senzoru, koji sadrži 200 milijuna piksela od 0,6 mikrometara u optičkom formatu od 1/1,3 inča.

Kao što smo prošlog tjedna pisali, ISOCELL HP2 koristi naprednu tehnologiju spajanja piksela, Tetra2pixel, koja omogućuje promjenu veličine piksela ovisno o količini svjetla. Primjerice, u uvjetima slabog osvjetljenja senzor snima slike od 50 MP (spajanje 4-u-1) ili one od 12 MP (spajanje 16-u-1). Više o tome pročitajte na sljedećoj poveznici.