'Procurjele' reklamne fotografije: Evo kako će izgledati Samsung Galaxy S23

Samsung od 2020. godine 'reciklira' dizajn svojih mobitela, a čini se kako će to biti slučaj i kod S23 modela

Matej Markovinović ponedjeljak, 26. prosinca 2022. u 15:04
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Predstavljanje Samsungove Galaxy S23 serije mobitela, bliži se u veljači sljedeće godine. Brojne informacije o novim modelima već su tjednima poznate, a sada su na portalu 91Mobiles osvanule službene reklamne fotografije koje prikazuju dizajn Galaxyja S23+ i S23 Ultre.

Naime, prema reklamnim fotografijama, „glavna“ (signature) boja Galaxyja S23+ bit će ružičasta, dok će se nova Ultra najviše prikazivati u maslinasto zelenoj. S23 i S23+ ostat će bez okvira oko kamera, no ostatak dizajna bit će gotovo isti kao i na prethodnim modelima.

Dok će S23 i S23+ dobiti blago „osvježenje“, to se ne može reći i za S23 Ultru koji, barem prema ovim fotografijama, izgleda gotovo jednako kao i njegov prethodnik. Jedina promjena koju primjećujemo je ta da su „prstenovi“ oko kamera sada u boji mobitela, ostalo je više-manje – isto.

📷 Foto: 91Mobiles
Foto: 91Mobiles

Kad je riječ o specifikacijama, ništa još nije službeno potvrđeno, ali pretpostavlja se da će cijela Galaxy S23 serija doći s novim Snapdragonom 8 Gen 2 te da će Ultra imati 200-megapikselni senzor kamere. Veličina svih modela trebala bi ostati jednaka S22 seriji, dok bi baterije trebale biti ponešto većeg kapaciteta.