Realme X2 Pro uz zaslon od 90 Hz dobiva i stereo zvučnike

Nove informacije otkrivaju kako će Realme X2 Pro doći s podrškom za stereo zvučnike i Dolby Atmos, a od prije se spominje i Snapdragon 855 Plus čip, zaslon od 90 Hz te četverostruka stražnja kamera

Matija Pavlić nedjelja, 6. listopada 2019. u 20:54

Nakon što smo nedavno već pisali o mogućim značajkama novog Realme X2 Pro flagship pametnog telefona tvrtke Realme, sada stižu nove informacije.

Spominju se stereo zvučnici s Dolby Atmos i Hi-Res Audio certifikacije. Poznato je kako je riječ o mobilnom uređaju sa Snapdragon 855 Plus čipom, zaslonom s osvježavanjem od 90 Hz te četverostrukom stražnjom kamerom koja uključuje glavni 64-megapikselni senzor, telephoto kameru koja će omogućiti 20x hibridno zumiranje te 8-megapikselnu širokokutnu kameru s kutom gledanja od 115 stupnjeva (za makro fotografije).

Realme X2 Pro će podržavati brzo punjenje od 50 W bazirano na SuperVOOC tehnologiji tvrtke Oppo (Realme sada zasebna tvrtka nekad je bila podružnica spomenute tvrtke).

S obzirom na količinu informacija koja se u posljednje vrijeme pojavljuje o ovom telefonu daje za naslutiti da je datum predstavljanja sve bliži, no on zasad i dalje ostaje nepoznat.