Realme X50 Pro 5G s dvostrukom selfie kamerom

Realme X50 Pro 5G smartphone na tržište će stići s dvostrukom selfie kamerom koja se sastoji od glavnog 32-megapikselnog senzora i sekundarnog širokokutnog senzora

Matija Pavlić četvrtak, 20. veljače 2020. u 06:00

Realme je najavio kako njihov novi pametni telefon Realme X50 Pro 5G na tržište stiže 24. veljače te da će sadržavati ukupno šest kamera (dvije prednje i četiri stražnje kamere).

Sada tvrtka otkriva informacije o dvostrukoj selfie kameri koja bi se trebala sastojati od jednog 32-megapikselnog senzora u kombinaciji sa sekundarnom širokokutnom kamerom s kutom gledanja od 105 stupnjeva. Potonji senzor dolazi i s takozvanom UIS Max Super Video stabilizacijom. Poznate su i boje u kojima će se ovaj uređaj prodavati na tržištu, crvena i zelena (Rust Red i Moss Green).

Od prije poznatih značajki ovog telefona vrijedi spomenuti Snapdragon 865 čip, maksimalno 12 GB RAM-a, maksimalno 256 GB interne memorije i Super AMOLED zaslon s osvježavanjem od 90 Hz.

Četverostruka stražnja kamera bazira se na glavnom 64-megapikselnom senzoru, postoji podrška za Wi-Fi 6 te SuperDart tehnologiju brzog punjenja od 65 W.