Realme X50 Pro 5G s dvostrukom selfie kamerom

Realme X50 Pro 5G smartphone na tržište će stići s dvostrukom selfie kamerom koja se sastoji od glavnog 32-megapikselnog senzora i sekundarnog širokokutnog senzora

Matija Pavlić četvrtak, 20. veljače 2020. u 06:00

Realme je najavio kako njihov novi pametni telefon Realme X50 Pro 5G na tržište stiže 24. veljače te da će sadržavati ukupno šest kamera (dvije prednje i četiri stražnje kamere).

Sada tvrtka otkriva informacije o dvostrukoj selfie kameri koja bi se trebala sastojati od jednog 32-megapikselnog senzora u kombinaciji sa sekundarnom širokokutnom kamerom s kutom gledanja od 105 stupnjeva. Potonji senzor dolazi i s takozvanom UIS Max Super Video stabilizacijom. Poznate su i boje u kojima će se ovaj uređaj prodavati na tržištu, crvena i zelena (Rust Red i Moss Green).

Od prije poznatih značajki ovog telefona vrijedi spomenuti Snapdragon 865 čip, maksimalno 12 GB RAM-a, maksimalno 256 GB interne memorije i Super AMOLED zaslon s osvježavanjem od 90 Hz.

Četverostruka stražnja kamera bazira se na glavnom 64-megapikselnom senzoru, postoji podrška za Wi-Fi 6 te SuperDart tehnologiju brzog punjenja od 65 W.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi