Xiaomi Redmi Note 8T na fotografijama

Xiaomi priprema novu unaprijeđenu inačicu Redmi Note 8 modela pod imenom Redmi Note 8T koja donosi podršku za NFC te sadrži isti Snapdragon 665 čip te četverostruku kameru

Matija Pavlić subota, 26. listopada 2019. u 23:40

Na Internetu su se pojavile fotografije novog Redmi Note 8T pametnog telefona tvrtke Xiaomi. Riječ je o unaprijeđenoj inačici postojećeg Redmi Note 8 modela kojoj je dodana podrška za NFC.

Fotografije pakiranja i samog uređaja otkrivaju kako Redmi Note 8T donosi značajke koje su gotovo identične običnom Redmi Note 8 modelu. Tu je 6,3-inčni zaslon s Gorilla Glass 5 zaštitom, Qualcommov Snapdragon 665 čip i baterija s kapacitetom od 4000 mAh.

Sa stražnje se strane nalazi četverostruka kamera koja se bazira na glavnom 48-megapikselnom senzoru (spomenuti su ultraširoki senzor i makro kamera, a senzor koji fotografijama daje dubinu nije spomenut).

Uz uređaj je priložen punjač od 18 W, dok izvor objavljenih fotografija navodi kako će inačica Redmi Note 8T pametnog telefona s 4GB RAM-a i 64 GB interne memorije stajati 199 eura.