Zenfone 6 na Geekbenchu otkriva svoje značajke

Na internetskoj stranici Geekbench pojavio se novi Asusov pametni telefon Zenfone 6 koji sadrži Qualcommov Snapdragon 855 čip i 6 GB RAM-a

Matija Pavlić srijeda, 3. travnja 2019. u 01:01

Na internetskoj stranici Geekbench pojavio se novi pametni telefon tvrtke Asus, Zenfone čije se službeno predstavljanje očekuje 16. svibnja ove godine.

Spomenuti pametni telefon na Geekbenchu se pojavio sa određenim značajkama i pod kodnim imenom ASUS_I01WD (isto kodno ime pojavilo se kod Wi-Fi Alliance certifikacije uređaja).

Geekbench tako otkriva kako će Zenfone 6 sadržavati Qualcommov Snapdragon 855 čip u kombinaciji s 6 GB RAM-a. Očekuje se kako će Zenfone 6 što se tiče selfie kamere sadržavati slider mehanizam ili selfie kameru koja izlazi iz kućišta.

S obzirom da je njegov izravni prethodnih s Qualcommovim Snapdragon 845 čipom nakon predstavljanja dobio službeno ime Zenfone 5Z, pretpostavlja se da se iza kodnog imena ASUS_ I01WD zapravo krije budući Zenfone 6Z.

Na Geekbench testiranju ASUS_I01WD postiže 3527 bodova u single-core testiranjima i 11190 bodova u multi-core testiranjima.