Audioengine A2+ zvučnici odlaze u Vinkovce i Split

Čitatelji iz Vinkovaca i Splita osvojili su po jedan od dva para zvučnika koje je osigurao Ronis, a koje smo dijelili u nagradnoj igri tijekom listopada

Vinko Krištić ponedjeljak, 4. studenog 2019. u 12:35

Završio je mjesec listopad, završila je još jedna nagradna igra. Svi kupci print izdanja Bug br. 323 (listopad, 2019.) imali su priliku osvojiti jedan od dva para zvučnika Audioengine A2+ koje je osigurao sponzor Ronis. Dijelili smo dva identična para zvučnika, s tim što jedan par dolazi u crvenoj, a drugi u crnoj boji. Budući da su nagrade jednako vrijedne, ne možemo jednu od njih nazvati prvom ili drugom nagradom.

Audioengine A2+

Cjelovitu Davorovu recenziju zvučnika Audioengine A2+ Wireless možete pročitati ovdje. Samo ćemo ukratko spomenuti da se radi o Hi-Fi zvuku visoke klase u malom pakiranju. Audioengine A2+ su aktivni zvučnici na koje se možete bežično spojiti putem bilo koje aplikacije ili uređaja koji podržava bluetooth konekciju. Ovaj sustav je savršen za radnu površinu ili manje prostore, a donosi snagu od 15 W po kanalu, te vršnu snagu od 30 W po kanalu. Frekvencijski raspon je od 60 Hz do 22 kHz, a zvučnici su sastavljeni od 0,75-inčnog visokotonca i 2,75-inčnog woofera.

Crveni par zvučnika Audioengine A2+ odlazi u Vinkovce, a osvojio ga je Darko Čačić. Drugi, crni par istog modela zvučnika osvojio je čitatelj Mario Matoković iz Splita. Iskrene čestitke obojici dobitnika koje pozivamo da s nama podijele svoje dojmove.

Svima ostalima želimo više sreće drugi put. U ovomjesečnom Bugu imate priliku osvojiti dvije nove audio nagrade – glazbene naočale BOSE Rondo te bluetooth zvučnik BOSE SoundLink. Sponzor nagradne igre je Se-Mark.