Čitatelji Buga mogu osvojiti atraktivni 55-inčni Sharp TV 4K UHD

Vrhunska nagrada čeka najsretnijeg čitatelja svibanjskog print izdanja Buga – nagradu je osigurao Ronis, a riječ je o SHARP TV uređaju dijagonale 140 cm

Vinko Krištić subota, 11. svibnja 2019. u 06:30

U nagradnoj igri, koju svakog mjeseca pripremamo za čitatelje print izdanja Buga, nastojimo uvijek ponuditi nešto atraktivno i zanimljivo, ali tako da rotiramo vrste nagrada i sponzore. U svibnju je nakon duljeg vremena došao red i na TV uređaj – i to kakav! Radi se o televizoru dijagonale 140 cm i 4K razlučivosti koji će se izvrsno uklopiti u gotovo svaku kući ili stan. Sponzor nagradne igre je Ronis.

TV koji ima sve bitno

TV uređaj koji poklanjamo je SHARP LC-55UI7552E. Dakle, riječ je o smart TV uređaju dijagonale ekrana 140 cm (55“) i 4K UHD razlučivosti. TV ima LED matricu zaslona te mnoštvo opcija – HDR, Bluetooh i WiFi module za povezivanje, utor za SD karticu, tri HDMI priključka, dva USB 2.0 te jedan USB 3.0 priključak. Valja spomenuti da je tu i DVB-T/T2/CD/S tuner te vam neće biti potreban dodatni uređaj za prikaz modernijeg i jačeg TV signala (kad jednog dana dođe u naše krajeve). Sharpovi televizori imaju i vrhunski Harman Kardon zvuk, a više specifikacija o konkretnom modelu potražite ovdje.

Kako sudjelovati?

Vjerujemo da su pravila već svima poznata, ali ponovit ćemo još jednom – sudjelovati mogu samo oni koji kupe aktualno svibanjsko print izdanje Buga. U Bugu ćete pronaći oglasnu stranicu s jedinstvenim kodom za sudjelovanje. Nakon toga, potrebno je posjetiti lokaciju www.bug.hr/nagradna/SharpTV te ispuniti prijavni obrazac i prepisati jedinstveni kod. Sudjelovati možete onoliko puta koliko primjeraka Buga imate.

Nagradna igra traje do 30. svibnja 2019. – do tada Bug možete kupiti na svim kioscima u Hrvatskoj i šire. Ime i prezime sretnog dobitnika objavit ćemo na Bug.hr-u 1. lipnja 2019. Sretno!