Dijelimo izvrsne BOSE glazbene naočale i bluetooth zvučnik

Povodom otvorenja prvog BOSE Premium Shopa u Hrvatskoj, Se-Mark je odlučio darovati Bugove čitatelje s dvije vrijedne nagrade

Vinko Krištić subota, 9. studenog 2019. u 07:00

Sponzor ovomjesečne nagradne igre za čitatelje Buga je maloprodajni lanac Se-Mark koji je nedavno otvorio specijalizirani BOSE Premium Shop unutar svojeg postojećeg prostora u Maksimirskoj 45 (Zagreb). Riječ je o kombinaciji izložbenog i prodajnog prostora, gdje se mogu razgledati, poslušati, a potom i kupiti Boseovi zvučnici, slušalice i audiosustavi iz većine kategorija u kojima je slavna američka tvrtka aktivna, kao što su kućna kina, ozvučenja za vanjske prostore, bežične slušalice, Bluetooth zvučnici, profesionalna ozvučenja za ugostiteljske objekte i tome slično.

Ovomjesečnu nagradnu igru mogu odigrati svi oni koji kupe Bug br. 324 (studeni, 2019.), a nagradni fond je vrlo zanimljiv ljubiteljima dobrog zvuka. Naime, dijelimo izvrsne glazbene naočale, o kojima ćemo uskoro napisati i nešto više, te bluetooth zvučnik.

BOSE Rondo

Glazbene naočale BOSE Rondo dopast će vam se čim ih stavite na oči. Radi se o naočalama s Open-Ear Audio sustavom te ćete glazbu koju reproduciraju čuti u izvrsnoj kvaliteti, dok ljudi oko vas neće čuti baš ništa. Naočale se bluetoothom spajaju s vanjskim reproduktorom glazbe, poput smartfona, imaju integrirani mikrofon za javljanje na pozive, te nude do 3,5 sata neprekidnog streaminga glazbe uz jedno punjenje. Više o naočalama pogledajte na službenim stranicama proizvođača.

BOSE Rondo
BOSE Rondo

BOSE SoundLink COLOR II

Ništa manje zanimljiva nije ni druga nagrada. Radi se o jednom od cijenjenih Boseovih modela bluetooth zvučnika. Mali kompaktni zvučnik nudi vrlo moćan zvuk – imate osjećaj da uređaj iz kojeg dopire mora biti barem 5 puta veći. Osim bežične bluetooth funkcije, zvučnik ima i 3,5 mm audio priključak te micro-B USB priključak. Trajanje baterije mu iznosi do 8 sati. Više o zvučniku saznajte ovdje.

BOSE SoundLink COLOR II
BOSE SoundLink COLOR II

Da ponovimo pravila sudjelovanja – kupite aktualni broj Buga na kioscima, potražite u njemu jedinstveni kod, posjetite web lokaciju www.bug.hr/nagradna/bose te upišite svoje osobne podatke i jedinstveni kod. Sudjelovati možete do 29. studenog 2019. Sretno!