Završila je nagradna igra u kojoj smo dijelili pretplate na digitalna izdanja Buga

Objavljujemo dobitnike nagradne igre koja se održavala tijekom prošlih pet dana na našim web stranicama

Bug.hr ponedjeljak, 6. prosinca 2021. u 18:34

Prošlog utorka najavili smo nagradnu igru u kojoj ćemo kao predbožićne poklone podijeliti pet godišnjih pretplata „Bug Plus“. Zadatak je bio - redovito pratiti objave na Bug.hr webu.

I tako je i bilo - svakog dana se u jednoj od objava, nasumično odabranih, na kraju teksta nalazila se napomena kako će ona osoba koja prva napiše neki komentar na tu objavu - dobiti Bug Plus pretplatu.

Na taj način dobili smo pet dobitnika, pa iako je svima koji prate komentare bilo odmah i javno vidljivo tko su oni, predstavit ćemo ih i na ovom mjestu, redoslijedom kako je tko osvojio svoju nagradu:

Laca (srijeda)

nikhorva (četvrtak)

dje-CAk (petak)

systemize (subota)

boro112 (nedjelja)

Iako uopće nije bilo bitno koliko je tko dugo registriran na našem webu i je li uopće aktivan na forumu, zanimljivo je spomenuti da su svi osvajači nagrada između 9 i 13 godina na forumu, pa bi se moglo reći da je stara garda ovaj put pokazala kako imaju najbrži "prst na okidaču"!

Čestitamo dobitnicima i želimo im da uživaju u praćenju digitalnog izdanja Buga, ali i u nekim drugim benefitima koje donosi Bug Plus status.