Damir Baronica (1965. - 2020.)

S velikom tugom primili smo vijest da nas je krajem prošlog tjedna zauvijek napustio naš dragi prijatelj, suradnik i bugovac, veliki informatički stručnjak Damir Baronica koji je s nama godinama surađivao

Bug.hr srijeda, 25. studenog 2020. u 20:31

Nakon kratke i teške bolesti krajem prošlog tjedna zauvijek nas je napustio Damir Baronica, po godinama još uvijek mlad čovjek, u naponu snage, a po stažu u našim izdanjima pravi veteran čije smo priloge objavljivali i u Bugu i u Mreži, a za Bugovu biblioteku napisao je i knjigu Brzi vodič kroz Excel 2002.

Rođen u Virovitici, u Zagrebu je završio izobrazbu za inženjera elektrostrojarstva, a nakon početne karijere u Elektrotehničkom institutu Rade Končara radio je još u HPB-u i PBZ-u, te na koncu u Combisu kao arhitekt poslovnih rješenja u Odsjeku za korisnička rješenja i arhitekturu rješenja.

Damira su poslovne i obiteljske obveze davno onemogućile da intenzivnije sudjeluje u pisanju za Bug kao ranijih godina, ali smo uvijek ostali s njime u kontaktu jer je bio izuzetno aktivan član ICT zajednice u nas. Svi koji su ga poznavali, poslovno i privatno, imali su samo riječi hvale za njega.

Za sobom je ostavio suprugu i troje djece.