Apple u ponudu dodao brendiranu krpu za 'glancanje', s očekivano visokom cijenom

Korisnici Apple proizvoda do sad su za uklanjanje 'fleka' s ekrana koristili krpice za naočale, a sada će konačno to moći činiti s tvrtkinom službenom krpom za 'glancanje'

Matej Markovinović utorak, 19. listopada 2021. u 12:02

Apple je u ponedjeljak održao događaj na kojem su predstavili osvježenu seriju MacBook Pro računala, novu generaciju popularnih AirPods slušalica, nadogradnje sustava Apple Music, HomePod minije u novim bojama, ali i krpu za „glancanje“ tvrtkinih proizvoda.

Naime, na Appleovoj se stranici navodi da je riječ o krpi napravljenoj od „mekog, neabrazivnog materijala“, koja kao takva služi idealno za „čišćenje Appleovih zaslona“, uključujući i one koji imaju staklo s nano teksturom.

Foto: Apple
Foto: Apple

Krpa je bijela i ima Appleov logotip u kutu, što će je, vjerujemo, istaknuti među ostalima, a i savršeno se uklapa u tvrtkina pravila za čišćenje proizvoda u kojima se navodi da se izbjegavaju „abrazivne krpe, ručnici, papirnati ručnici ili slične stvari“.

Foto: Apple
Foto: Apple

Zainteresirani će za ovaj komad tkanine trebati platiti 19 dolara, a trenutno nije poznato hoće li ona dolaziti „gratis“ uz kupnju novih MacBook Pro prijenosnika.Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi