Hrvatska Lutrija daruje novih 25 kuna

I ovaj mjesec uz Bug možete pronaći kupon Hrvatske Lutrije kojim dobivate 25 kn za odigravanje online igara na sreću

Vinko Krištić petak, 5. siječnja 2018. u 13:07

Uz prošlomjesečni Bug (br. 301) mogli ste pronaći kupon Hrvatske Lutrije kojim ste dobili 25 kn za sudjelovanje u svim njenim online igrama na sreću. Ovaj mjesec priča se ponavlja. Uz siječanjski Bug opet će vas dočekati kupon Hrvatske Lutrije od 25 kn.

Ukoliko ste se već ranije registrirali na stranici Hrvatske Lutrije, dovoljno je da zagrebete kupon i u svoj online račun na www.lutrija.hr upišete jedinstveni kod koji ćete pronaći ispod zaštitne emulzije. Vaš račun će se nadoplatiti s 25 kn.

Ako još uvijek niste registrirani, to možete učiniti bilo kad. Nakon registracije, iskoristite kupon koji vam darujemo i okušajte se besplatno u igri na sreću. Možete odigrati loto igre (Bingo, Eurojackpot, 7/39, 6/45, itd.), online klađenje, eSrećke, iCasino… Napominjemo da za otvaranje računa morate imati najmanje 18 godina.

Kakav je postupak?

Nakon ulogiravanja na vaš račun, odaberite „Uplata na HL račun“, a kao način plaćanja odaberite HL bon te potom prepišite jedinstveni kod s kupona. I to je to! Vaših 25 kn je na vašem računu. Sad možete igrati igre na sreću i račun nadoplaćivati kako i kada želite.

Čitajte Bug i zaigrajte za milijunske iznose

Jedna osoba može iskoristiti samo jedan kupon. Dakle, ako imate dva primjerka Buga i dva kupona, jedan slobodno poklonite nekome. Kupon možete iskoristiti najdalje do 29. siječnja 2018. Nakon toga više neće vrijediti. Sretno s igranjem!