Garmin u ponudu dodaje GPS sat Enduro

Sat dolazi s UltraFit najlonskim remenom, a postoji i opcionalni DLC okvir od titana

Matej Markovinović četvrtak, 18. veljače 2021. u 06:00

Autonomija Endura je 70 sati u GPS načinu rada, a isključenjem pojedinih funkcija i značajkom solarnog punjenja koje omogućuje Power Glass zaslon, trajanje baterije produljuje se na 80 sati.

Enduro ima mogućnost mjerenja maksimalne brzine potrošnje kisika tijekom vježbanja, pružanja informacija o usponima uz ClimbPro, mjerač odmora te funkciju praćenja planinskog bicikliranja. Također pruža savjete za oporavak, ali i preporučuje treninge temeljene na dotadašnjim aktivnostima. Sat dolazi s Pulse Ox senzorom za praćenje zasićenosti krvi kisikom, a može mjeriti i otkucaje srca te pratiti san.

Dostupne su i funkcije navigacije manje poznatih lokacija zbog Endurovog pristupa globalnim navigacijskim sustavima, a također su ugrađeni i ABC senzori za mjerenje visine, tlaka, praćenja vremenskih uvjeta i 3-axis elektronički kompas. Navigacija je dostupna i kada niste spojeni na mrežu, ali jedino uz inReach mini uređaj za satelitsku komunikaciju, no potrebna je pretplata za korištenje aktivnog satelitskog sustava.

Više specifikacija možete pogledati na Garminovoj stranici, a Enduro je dostupan uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 6.000,00 do 6.800,00 kuna.