Top poslovi kod .debugovih partnera: traže se detektivi, hakeri…

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći preko 200 otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Evo što izdvajamo iz ponude ovoga tjedna

debug.hr petak, 13. svibnja 2022. u 12:06

Developersku konferenciju .debug od prošlog izdanja prati i punokrvni developerski internetski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj.

Povrh toga, u sekciji Zapošljavanje nudi se i pregled aktualnih oglasa za otvorena radna mjesta. Trenutačno ih je više od 200, a za ovaj tjedan izdvojili smo neke od najatraktivnijih…

Top poslovi ovog tjedna

Oduvijek si htio biti detektiv? U Spanu imaju posao za tebe! Span, naime, traži osobu koja bi tražila probleme, testirala softver i analizirala pronađeno. Otvorena pozicija za ovaj posao nosi naziv Software Test Engineer.

Ako niste za detektiva, možda vam je misija u životu postati "bijeli haker"? U tome se možete okušati kod našeg partnera, sigurnosne kompanije Infigo IS. Oni traže nove članove tima koji će raditi na penetracijskom testiranju raznih kritičnih sustava, poput bankarskih aplikacija i sličnih rješenja u kojima je sigurnost prioritet. Radna mjesta koja žele popuniti nazivaju se Penetration Tester i Senior Penetration Tester.

Partner .debuga GlobalLogic kaže sljedeće: Pridruži nam se na projektu za jednog od vodećih svjetskih proizvođača automobile. Naši projektni timovi rade na dizajniranju i implementaciji middleware komponenti na Linuxu sa svrhom izgradnje softvera koji komunicira s cloudom te omogućava korištenje inovativnih korisničkih funkcionalnosti u automobilima jednog od vodećih njemačkih proizvođača. Pozicija koju ističu je Medior Software Engineer (C++/Linux).

Ako imate tehničkog hands on iskustva u mobile segmentu, a želite razvijati svoju karijeru sa fokusom na vođenje ljudi – ovo je nešto za vas! Kao Tim Lead unutar Photomath app tima dobiti ćete priliku da radite na produktu s globalnim dosegom i više od 300 milijuna preuzimanja.

Više poslova potražite na www.debug.hr/jobs/