20% popusta na sve u Instaru

U Instar informatici u zagrebačkoj Savskoj samo ove subote, 22. veljače 2020. sve kupce čeka posebno iznenađenje – 20% popusta na sav asortiman iz dućana!

Instar Informatika petak, 21. veljače 2020. u 13:15

Instar Informatika, jedna od najboljih IT maloprodaja u Hrvatskoj (po mišljenju vas kupaca), je nedavno otvorila svoju šestu po redu poslovnicu na Savskoj cesti 133 u Zagrebu. Zaljubljenici u tehnologiju su time dobili još jedan pravi one-stop-shop gdje mogu nabaviti apsolutno sve, od običnog kabela do 'PC lokomotive'.

Samo ove subote, 22.2., sve kupce na navedenoj adresi čeka posebno iznenađenje – 20% popusta na sav asortiman iz dućana! Pravo vrijeme je za tehno shopping i obnovu postojeće opreme jer u poslovnici vas očekuje veliki izbor laptopa svih vrsta i namjena, gotovih PC računala s 5 godina jamstva, monitora, komponenti, mobitela, pametnih satova, gaming periferije, PS4 asortimana i ostalog.

Vrata poslovnice se otvaraju u 9 ujutro, budite prvi i ugrabite željeni artikl na odličnom popustu koji se ne nudi baš svaki dan. Ljubazno Instar osoblje će vam pomoći pri odabiru proizvoda u slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja.

Samo 1 dan, 1 prilika, 1 prava adresa. Ne propustite šansu jer popust od 20% na sve se odnosi i na već otprije snižene artikle te vrijedi za sve vrste plaćanja.

Stoga ne oklijevajte i ove subote se uputite do Instar Informatike na Savskoj cesti 133 u Zagrebu gdje vas čeka akcijska ponuda kojoj ćete teško moći odoljeti…