Online Black Week @Links.hr

Najpoznatiji Black Friday u Hrvatskoj, onaj Linksov, donosi brutalne popuste na velik broj proizvoda

Links.hr ponedjeljak, 22. studenog 2021. u 09:30

Sada je pravo vrijeme za fantastičan shopping koji čekamo cijelu godinu. Black Friday ili Crni petak jedan je od najvažnijih shopping dana u svijetu – kada je ponuda fantastična, a cijene vrtoglavo padaju. Iako su njegovi počeci zabilježeni u SAD-u, sada je prisutan u skoro svim zemljama svijeta.

Black Friday se uvijek održava dan nakon američkog Dana zahvalnosti. Službeni datum je uvijek posljednji petak u studenome. U svijetu je Black Friday službeno najuspješniji prodajni dan i svakako najpopularniji dan za kupovinu, a u zadnjih nekoliko godina to možemo također reći i za Hrvatsku.

Cijene neće preživjeti! Do -80% popusta!

Najpoznatiji Black Friday u Hrvatskoj je LINKS Black Friday. LINKS kao vodeći nacionalan lanac u IT branši prošle je godine prvi puta u Hrvatskoj predstavio koncept Black Friday tjedna. Ove godine također donosi LINKS Online Black Week, a ovoga puta uz još veću eksploziju fantastične ponude – više od 7.000 proizvoda. Osim već vrlo prepoznatljive i kvalitetne ponude za IT asortiman, ove godine novitet je proširena ponuda na asortiman: bijela tehnika i mali kućanski aparati.

Najbolja Links ponuda koja obuhvaća Black Friday i Cyber Monday 2021.

Links ponude za Black Week su stigle, što znači da se 7.000 proizvoda bori za vašu pozornost.

Prijenosna računala, televizori, mobiteli, hladnjaci i robotski usisavači sada mogu biti vaši uz visoku uštedu – ovo je savršen trenutak za kupnju.

U širokoj ponudi IT asortimana izdvojit ćemo najveći izbor laptopa premium brendova već od 1.649 kn, periferija računala već od 69 kn, a od kućanskih aparata Bosch bijela tehnika već od 2.999 kn, iRobot Roomba već od 2.299 kn i raznovrsnu ponudu malih kućanskih aparata već od 109 kn. Cijelu ponudu pogledajte OVDJE.

Sigurni smo da će Black Friday 2021. biti uzbudljiv, zabavan i svakako zanimljiv. Black Friday popusti ili ako vam je draža hrvatska inačica Crni petak popusti donose odlične uštede na velik asortiman poznatih brendova.

Sigurna kupovina na Links Online Black Week-u

Napravite svoju najbolju kupovinu ove godine uz samo nekoliko klikova na links.hr, ali budite brzi jer količine su ograničene, kod Black Friday ponude uvijek se radi o prodaji posljednjih komada sa zalihe. U svakoj narudžbi moguće je naručiti 1 komad od svakog proizvoda, a kupnja je moguća isključivo online kreiranjem web narudžbe.

Sigurnost kupaca i djelatnika za Links je na prvom mjestu zbog čega su se i ove godine ponovno odlučili sva događanja i cijelu ponudu Black Friday 2021 preseliti online te produžiti održavanje na cijeli tjedan kako bi svatko iz topline svojeg doma i uz potpunu sigurnost mogao odabrati odlične proizvode i ostvariti brutalne uštede

Spremni za brutalne uštede do 80%

Pogledajmo zajedno Links Online Black Week i budite među prvima koji će si osigurati brutalne uštede!