Prednarudžbe za Xiaomi Mix 2S i Xiaomi Gaming Laptop

Mix 2S je flagship smartfon kojeg je nedavno lansirao Xiaomi, a radi se o nadogradnji modela Mix 2 s kojim dijeli glavne karakteristike i dizajn

Geekbuying utorak, 3. travnja 2018. u 15:10

Mix 2S je flagship smartfon kojeg je nedavno lansirao Xiaomi, a radi se o nadogradnji modela Mix 2 s kojim dijeli glavne karakteristike i dizajn. Mix 2S ima najnoviji Snapdragonov porcesor 845, poput Samsung Galaxyja S9, bežično punjenje i uspravni sustav stražnjih kamera, poput iPhonea. Nadalje, ima 5,99-inčni zaslon omjera 18:9 te 8 GB RAM-a i 256 GB ROM-a. Na uređaju se vrti najnoviji MIUI9 baziran na Androidu 8. Mix 2 je već dostupan u Kini, a na Geekbuyingu traju prednarudžbe.

Geekbuying pokriva sve troškove poreza i carine ako kod oblika dostave odaberete EU Priority Line (dostava s kineskog skladišta) ili HKEU Priority (dostava s hongoškog skladišta).

Prednaručite Xiaomi Mix 2S 6 GB + 64 GB za 488 EUR

Uz ovaj izvrsni smartfon, najavljujemo još jedan zanimljiv uređaj istog proizvođača – Xiaomi Gaming Laptop – prvi notebook iz Xiaonija dizajniran za gejmere.

Xiaomi Mi Gaming Laptop koristi logo-free dizajn. Ima metalno kućište te je zbog toga nešto masivniji – 2,7 kg. Radi se o moćnom računalu s poboljšanim sustavom hlađenja te je iz tog razloga i nešto deblji – 20,9 mm. Prijenosnik ima 15,6-inčni zaslon tankog ruba (9,9 mm) i Full HD rezolucije. Zaslon je antiglare, zauzima 81% prednjeg panela i podržava kut gledanja od 178°. Računalo je moguće spojiti na dva vanjska 4K monitora ili tri regularna monitora za ultimativni gaming.

Geekbuying pokriva sve troškove poreza i carine ako kod oblika dostave odaberete EU Priority Line (dostava s kineskog skladišta) ili HKEU Priority (dostava s hongoškog skladišta).

Prednaručite Xiaomi Gaming Laptop za 878 EUR