Virtualni sajam karijera je pred vratima! Rezervirajte svoj štand!

Želite se predstaviti kvalitetnim kandidatima, odabrati najbolje od njih, promovirati svoju tvrtku ili obrazovnu ustanovu? Virtualni sajam karijera je vaša prilika za sve to!

Bug.hr utorak, 26. rujna 2017. u 09:44

Ovogodišnji Virtualni sajam karijera održava se od 11. do 18. listopada u organizaciji najvećih portala za zapošljavanje u regiji – MojPosao, Infostud i Posao.ba. Svake godine sajam okuplja izlagače iz različitih industrija, a posjećuje ga oko 300 tisuća tražitelja posla kojima su na raspolaganju brojni korisne i zanimljive sadržaje putem kojih mogu stupiti u kontakt s potencijalnim poslodavcima!

Novosti ovogodišnjeg sajma

Tijekom 8 dana trajanja sajma posjetitelji u potrazi za poslom mogu prošetati kroz pet kapsula: IT, Financije, Trgovina i Turizam, dok se nova znanja skrivaju u kapsuli Edukativnih ustanova.

Sajam i ove godine posjetiteljima nudi dodatne aktivnosti: webcast (live predstavljanje poslodavaca) te Virtualni Hackathon – platforma na kojoj će sudionici/ natjecatelji rješavati problemske zadatke u određenim programskim jezicima te skupljati bodove. Sustav mjeri kvalitetu i točnost napisanog koda tj. rješenja zadataka.

Zlatni i regionalni izlagači imat će priliku postaviti svoje zadatke, a rang liste s najboljim programerima bit će dostupne i srebrnim izlagačima. Naravno, natjecatelje očekuje i nagradni fond.

Zašto je sajam odličan odabir za vas?

Na jednostavan i učinkovit način možete predstaviti svoju kompaniju velikom broju tražitelja posla u regiji, urediti štand iz udobnosti vašeg ureda te uštedjeti vrijeme i novac tražeći idealnog kandidata.

Dobivate alate za direktnu komunikaciju s potencijalnim kandidatima (chat i video chat) putem kojih u kratkom roku možete prepoznati talente koje želite zaposliti.

Kroz bogatu marketinšku kampanju dobivate dodatnu vidljivost i prepoznatljivost kao poslodavac koji brine o svom imidžu te ulaže napore pri pronalasku idealnog kandidata za svoj tim.

Tko je već rezervirao svoje mjesto?

Već sada su svoje mjesto kao regionalni izlagači rezervirali: LIDL, Addiko Bank te Lafodia Sea Resort.

Kao zlatni izlagači predstavit će se Rimac Automobili, Jadranka d.d., Ad Plastik i Kaufland, a kao srebrni tu su CloudSense, IKEA, Pliva, Impol – TLM.  

Želite biti dio Virtualnog sajma i pronaći najbolje kandidate? Saznajte sve informacije na www.dankarijera.com i rezervirajte svoj štand na vrijeme!