HBO Max se vraća na Amazon Prime Video Channels

Nakon što je HBO napustio Prime Video prošle godine kako bi se usredotočio na vlastitu ponudu Max aplikacije sada će njen sadržaj ponovno biti dostupan putem Amazona

Tomislav Stanković srijeda, 7. prosinca 2022. u 09:39

Amazon Prime Video Channels je usluga pomoću koje se moguće pretplatiti na druge usluge unutar usluge Amazon Prime Video. To znači da je prvo potrebno imati pretplatu na Amazon Prime, a zatim se dodatno plaća za sve pretplate na Prime Video Channels.

Dodatna je novost da je sada dostupna cijela HBO Max biblioteka, a ne samo emisije uživo s raznih HBO kanala.

Korisnici, trenutno samo oni u SAD-u, koji se pretplate na Prime Video mogu dodati HBO Max po 'staroj' cijeni od 14,99 dolara mjesečno i dobiti pristup svim sadržajima Warner Bros Discoveryja.

“Warner Bros. Discovery predan je tome da HBO Max učini dostupnim što široj publici, a istovremeno unapređuje naš pristup temeljen na podacima za razumijevanje naših kupaca i najbolje služenje njihovim interesima gledanja. Danas smo oduševljeni što poduzimamo važan korak naprijed objavom da se HBO Max vraća na Prime Video Channels,” rekao je Bruce Campbell, glavni direktor prihoda i strategije Warner Bros. Discoveryja, u priopćenju za javnost.