Spotify je odsad dostupan i na hrvatskom PlayStation Storeu

Iako je popularna glazbena streaming platforma Spotify već duže vrijeme na PlayStationu, tek je sada stigla i na domaći PlayStation Store

Matej Markovinović subota, 3. travnja 2021. u 11:05

Na Facebook stranici PlayStation Hrvatske, jučer je osvanula objava o dolasku Spotifya na hrvatski PlayStation Store.

Iako na službenoj PlayStation stranici navode da je Spotify osim na PlayStationu 4 i PlayStationu 5, dostupan i za treću generaciju konzole, PlayStation Hrvatska u objavi tvrdi da on dolazi samo za PS4 i PS5. No, to nije ni čudno, jer se PlayStation Store za PS3 gasi u srpnju ove godine.

 

Zamislite ovo: samo što niste zaplesali na plesnom podiju i osjećate se fantastično – a razlog tomu je glazba koju...

Posted by PlayStation Hrvatska on Friday, April 2, 2021

Za instalaciju Spotifya na PlayStationu 5, potrebno je otići na 'All Apps' te preuzeti aplikaciju, dok je na PlayStationu 4 potrebno otići na PlayStation Store i pronaći Spotify. Nakon prijavljivanja u Spotify račun, potrebno je izabrati 'Link Accounts'.

Glazba sa Spotifya, može se slušati i tijekom igranja. Na PlayStationu 5 potrebno je pritisnuti PS gumb te izabrati 'control center', pa 'Music' i naposlijetku izabrati željenu pjesmu te se potom ponovnim pritiskom na PS gumb, vratiti igranju. Na PlayStationu 4, potrebno je pritisnuti i držati PS gumb, izabrati 'Music' pa 'Spotify', gdje se onda izabire glazba.

Podsjećamo da je Spotify prošloga ljeta stigao u hrvatsku, a nedavno smo bogatiji i za još jedan glazbeni streaming servis, Tidal.