SteelSeries predstavio Arctis Nova 7, Nova 3 i Nova 1 igraće slušalice

SteelSeries je ovoga tjedna predstavio tri nova modela slušalica namijenjena igračima kojima su zvukovi u igri od izrazite važnosti

Matej Markovinović utorak, 23. kolovoza 2022. u 21:02

SteelSeries, danski proizvođač igraće periferije, proširio je svoju ponudu igraćih slušalica s čak tri nova modela – Arctis Nova 7, Nova 3 i Nova 1. Riječ je, naime, o slušalicama koje za bolju kvalitetu zvuka koriste Nova Acoustic sustav, kao i EQ audio softver namijenjen igračima, Sonar Audio Software Suit.

SteelSeries Arctis Nova 7

Bežične, Arcits Nova 7 slušalice, omogućuju igračima da slušaju dva audio streama istovremeno pomoću 4GHz i Bluetooth veze, koja se može mijenjati između PC-a, Maca, PlayStationa i Nintendo Switcha.

Kako navodi SteelSeries, baterija bi trebala izdržati 38 sati, a 15 minuta na punjaču pružit će još dodatnih šest sati korištenja. Tu je i ClearCast Gen2 mikrofon, kojeg inače koriste i vozači Formule 1, pa bi pozadinska buka tijekom komunikacije u igri trebala biti svedena na minimum.

Arctis Nova 7.
Arctis Nova 7.

SteelSeries Arctis Nova 3

Arctis Nova 3 slušalice razlikuju se od ostalih modela zahvaljujući PrismSync RGB osvjetljenju, koje dolazi u 16,8 milijuna različitih boja. Za komunikaciju je zaslužan AI-Powered mikrofon s tehnologijom za poništavanje pozadinske buke

Za udobnost kod dugih igraćih sesija, tu je i ComfortMax dizajn. Uz to, Nova 3 slušalice mogu se povezati s PC-jem, Macom, PlayStationom, Nintendo Switchom, mobitelom i iPadom pomoću USB-C kabla.

SteelSeries Arctis Nova 1

Iako su najjeftinije slušalice u Arctis Nova seriji, dijele štošta toga sa svojom „skupljom“ braćom. Arctis Nova 1 tako imaju mikrofon s tehnologijom za poništavanje pozadinske buke, Nova Acoustic sustav i Sonar Audio softver te ComfortMax dizajn. Osim toga, mogu se povezati na PC, Mac, PlayStation, Nintendo Switch i mobitel.

Arctis Nova 1.
Arctis Nova 1.

Više informacija o Arctis Nova 1, Nova 3 i Nova 7 igraćim slušalicama, dostupno je na službenoj stranici SteelSeriesa, a u nastavku donosimo i preporučene maloprodajne cijene.

  • Arctis Nova 7 - 199,99€

  • Arctis Nova 7P - 199,99€
  • Arctis Nova 7X - 199,99€

  • Arctis Nova 3 - 109,99€

  • Arctis Nova 1 - 69,99€