Google Photos pojednostavljuje uređivanje videozapisa na Chromebooku

Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci predstavit će se nove značajke Chromebooka, uključujući alate za uređivanje videozapisa unutar usluge Google Photos

Tomislav Stanković četvrtak, 28. srpnja 2022. u 15:38
📷 Image: Unsplash
Image: Unsplash

Izrada videozapisa sastavljenog od više video isječaka, fotografija, naslovnih kartica i glazbe može oduzeti puno vremena i biti previše za hobi korisnika. Upravo to Google želi olakšati nadograđenim alatima za stvaranje videozapisa unutar usluge Google Photos. Na jednom mjestu nalazit će se sve potrebne kontrole, a videozapise će biti moguće kreirati i prema zadanim predlošcima.

Stvaranje videozapisa u potpunosti možete prepustiti aplikaciji. Dovoljno je odabrati temu i nekoliko fotografija, a Google Photos će za vas napraviti sve ostalo.

No ako želite imati više kontrole možete videozapis kreirati od nule. Odaberite video isječke, fotografije te im odredite redoslijed i dobit ćete upravo ono što ste htjeli.

Što god odabrali uvijek možete svoje videozapise dodatno urediti kako biste prilagodili svjetlinu, kontrast i ostalo. Ili možete primijeniti jedan od filtara Real Tone, koji su dodani ranije ove godine, a koji su napravljeni da dobro funkcioniraju u tonovima kože. Također možete dodati završne detalje, poput glazbe i naslovne kartice, kako bi vaš videozapis osim vas oduševio i sve one kojima ćete ga možda pokazati.

Google Photos integrira se s Chromebookovim aplikacijama Gallery i Files, pa ako otvorite videozapis u aplikaciji Gallery, možete ga jednim dodirom nastaviti uređivati u Google Photos. Također možete koristiti slike i video isječke spremljene na vašem Chromebooku u videozapisima koje kreirate u aplikaciji Google Photos.

I to nije sve. Za profesionalno uređivanje videa na Chromebook dolazi i aplikacija LumaFusion. LumaFusionov uređivač videozapisa omogućuje vam dodavanje grafike, vizualnih efekata, prijelaza, audio zapisa i zvučnih efekata, naracije, nijansiranje boja i više.

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

3 - smjerni podni zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

35Hz – 30kHz, 90dB, 116dB, 200W, 8 ohma, 28 mm aluminijski visokotonac, za srednje do velike prostorije.

10.998 kn 1.459,69 € 14.100 kn Kupi

TWS party zvučnik

SHARP PS-919BK

14 sati reprodukcije, višebojni svjetlosni show s različitim načinima rada, 130W RMS, Bluetooth, IPX5.

899 kn 119,32 € Kupi