Zajedničko gledanje YouTube videozapisa na Discordu

Ove promjene nastoje Discord učiniti svestranijim mjestom za druženje, s novim načinima za prilagodbu poslužitelja na kojima se stotine tisuća ljudi redovito okuplja.

Tomislav Stanković utorak, 18. listopada 2022. u 06:00
📷 Image: Discord
Image: Discord

Iz Discorda su prilikom predstavljanja novih značajki rekli da su bili frustrirani ograničavajućim opcijama koje su bile vani i koje nisu dobro funkcionirale za stvaranje zajedničkih iskustava.

S obzirom da više od trećine Discord poslužitelja već koristi botove, minijaturne dijelove automatiziranog softvera koji rade unutar Discordovih poslužitelja, jasno je zašto sposobnost prilagođavanja i poboljšanja Discorda postaje sve važnija.

Kako bi korisnici mogli poboljšati svoje Discord iskustvo predstavljena je nova početna razina njihovog plana pretplate, Nitro Basic, po cijeni od 2,99 dolara mjesečno.

📷 Image: Discord
Image: Discord

Uz više od 500.000 aplikacija koje se koriste na Discordu nije ih uvijek bilo lako pronaći. Administratorima će sada biti omogućen jednostavniji pregled imenika aplikacija koje mogu dodati na svoje poslužitelje kroz App Directory.

Također će biti omogućena nova značajka koja donosi zabavna grupna iskustva poput igranja igrica i gledanja videa u glasovnim kanalima. Potražite novi gumb Rocket Ship 🚀 na svom glasovnom kanalu kako biste pristupili mnoštvu novih načina provođenja vremena sa svojim prijateljima i zajednicama.

Od ovog tjedna, svatko će imati pristup značajkama Putt Party i Watch Together dok će pretplatnici na Discord Nitro moći pokrenuti još više aktivnosti uključujući Poker Night, Sketch Heads, Chess, Land-io, Letter League i više.

Onima koji ne žele samo koristiti već ponuđene aplikacije nego stvarati svoje biti će omogućena njihova monetizacija kroz prodaju premium značajki svojih aplikacija direktno na Discordu.

"Svijet aplikacija veliki je dio Discorda i želimo da naša platforma bude mjesto gdje programeri mogu istraživati ​​svoju kreativnost, a to uključuje programere aplikacija koji žele zaraditi novac", kaže Discord u postu na blogu. "Dakle, eksperimentiramo s Premium pretplatama na aplikacije i omogućujemo maloj skupini programera da prodaju premium značajke svojih aplikacija."

 

📢 12 rata bez kamata

HP 255 G8

AMD RyzenTM 3 5300U, 8GB, 256GB SSD, Radeon Graphics, 15.6" LED FHD, Windows 11.

437,85€ 3.298,98 kn Kupi

📢 NOVO!

TEAMGROUP RAM

Nova memorija koja će se savršeno uklopiti u tvoje računalo!

79,50€ 598,99 kn Kupi

📢 12 rata beskamatno

SAMSUNG SSD

Vanjski 1TB SAMSUNG T7, MU-PC1T0H/WW, 1050 MB/s, USB-C, V-Nand.

145,86€ 1.098,98 kn Kupi


Visoka čvrstoća i dubok bass

KEF Q150 crni

Ovi dvosistemski bass-reflex zvučnici imaju frekvencijski odziv od 51Hz-28kHz (±3dB) i nominalnu impedanciju 8 ohma te zahtijevaju snagu pojačala od 10-100W

389,00 € 2.930,92 kn 490,00 € Akcija