Hrvatski Telekom korisnicima i dalje daje dodatne gigabajte

Hrvatski Telekom nastavio je s pružanjem dodatnih pogodnosti kojima svojim korisnicima olakšava svakodnevne aktivnosti u novonastaloj situaciji rada od kuće i karantene zbog pandemije

Bug.hr četvrtak, 23. travnja 2020. u 17:14

Hrvatski Telekom nastavlja s pružanjem dodatnih pogodnosti kojima svojim korisnicima olakšava svakodnevne aktivnosti u novonastaloj situaciji u kojoj je povezanost, kako kažu, važnija no ikada. Od 15. travnja svi privatni mobilni pretplatnici imaju mogućnost putem Moj Telekom aplikacije aktivirati dodatnih 15 GB besplatnog interneta, a u prvih osam dana od produženja pogodnosti na to se već odlučilo 70 tisuća korisnika.

Besplatni gigabajti i TV kanali

Korisnici bonova od 15. travnja, prilikom svake aktivacije opcije Veliki Glanc automatski dobivaju dodatnih 6000 MB potpuno besplatno. Korisnicima MAXtv usluge omogućeno je praćenje ekskluzivnih premijera na CineStar TV Premiere 1 kanalu te vrhunskih sadržaja na Pickbox NOW i Play Premium videopaketima. U produljenom promo periodu, korisnicima je omogućen pristup RTL Premium i Nova paketima s dodatnim TV sadržajima na zahtjev te uključenu Snimalicu na Nova kanalima.

Pogodnosti za poslovne korisnike

Kako bi nesmetano mogli raditi od kuće kao da su u uredu, HT je i poslovnim korisnicima omogućio dodatnih 15 GB podatkovnog prometa. Pritom svi korisnici koji inače nemaju mogućnost aktivacije Flat interneta mogu aktivirati dodatnih 50 GB prometa za 50 kuna ili neograničeni internet promet za 100 kuna.

Škola na MAXtv-u

Hrvatski Telekom i dalje će omogućavati svim školarcima besplatan pristup programu Škola za život u vrijeme dok se nastava održava na daljinu. U MAXtv Videoteci i na tportalu i dalje je dostupna usluga instrukcije.tv, a kako bi školarci lakše pratili nastavu putem televizije uključena je i besplatna Snimalica na HRT3 i Sportskoj televiziji.

Koncerti

Uz podršku svakodnevnim aktivnostima, Hrvatski Telekom je svojim korisnicima pružio i dodatan zabavni sadržaj te je podržao projekt Hrvatska pjeva koji se sastoji od serije koncerata domaćih pjevačkih zvijezda iz njihovih dnevnih boravaka. Prvom koncertu, onom Ante Gele i Petra Graše pridružilo se više od 14 tisuća korisnika MAXtv-a. Koncerti će se i dalje prikazivati na MAXtv Promo kanalu i putem MAXtv To Go usluge kroz travanj i svibanj, svakog ponedjeljka i petka u 20:00 sati, a svi će biti dostupni i u MAXtv Videoteci dva tjedna od prvog prikazivanja. Sljedeći na redu je koncert Ante Gele i Zorice Kondže koji će biti prikazan u petak, 24. travnja s početkom u 20:00 sati.