Procurili renderi Samsung Galaxy Tab S8 tableta otkrivaju da nema značajnih promjena u dizajnu

Galaxy Tab S8 čini se poprilično sličan njegovom prethodniku, no korisnici su do sad zasigurno već navikli na Samsungovu praksu recikliranja dizajna tableta

Matej Markovinović nedjelja, 24. listopada 2021. u 06:00

Samsungova Galaxy Tab S serija, popularan je izbor kod kupovine tableta, a sudeći po renderima koje je objavio renomirani leaker OnLeaks, čini se da korejska tvrtka radi na novom uređaju koji će uskoro zamijeniti Galaxy Tab S7.

Dizajn Galaxy Tab S8 tableta ostao je gotovo netaknut u usporedbi s njegovim prethodnikom, izuzev S Pen magnetske trake koja je sada nešto kraća, pa ne dodiruje kamere kao što je to slučaj na Galaxy Tabu S7.

Osim dizajna Samsungovog novog tableta, na Zoutonu su osvanule i njegove specifikacije. Naime, Galaxy Tab S8 trebao bi biti pogonjen Snapdragon 888 procesorom uparenim s 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, unatoč prijašnjim glasinama koje su navodile da će imati Snapdragon 898.

No, budući da je i Galaxy Tab S7 lansiran sa SoC-om koji tada nije bio najbolji na tržištu (Snapdragon 865+), velika je vjerojatnost da će Samsung uistinu predstaviti novi tablet iz S serije sa Snapdragonom 888, prenosi Android Central.

Foto: OnLeaks x Zouton
Foto: OnLeaks x Zouton

Nadalje, Galaxy Tab S8 navodno će imati 11-inčni LCD zaslon rezolucije 1600 x 2560 sa stopom osvježavanja od 120 Hz, stražnje kamere od 13 i 8 MP te prednju od 8 MP, bateriju kapaciteta 8.000 mAh s podrškom za brzo punjenje od 45 W i senzor otiska prsta na bočnoj strani.

Trenutno nije poznato kada će Samsung predstaviti novi Galaxy Tab, no pretpostavlja se da će uz standardni model zasigurno doći i S8+ ili S8 Ultra, a Zouton predviđa i da će značajno više koštati od Galaxy Taba S7.

Foto: OnLeaks x Zouton
Foto: OnLeaks x Zouton


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi