EVOtv godinu dana u pola cijene, HBO i Cinemax šest mjeseci besplatno

Korisnici koji u sezoni blagdana ugovore EVOtv uslugu prvih godinu dana mjesečnu naknadu plaćaju u pola cijene, te dobivaju na dar HBO i Cinemax prvih pola godine

Bug.hr utorak, 26. studenog 2019. u 19:39

Korisnici koji ovih blagdana ugovore EVOtv uslugu prvih godinu dana mjesečnu naknadu plaćaju u pola cijene, 34,99 kuna mjesečno. Uz sniženu cijenu usluge korisnici odabiru tri paketa programa po izboru, te dobivaju HBO i Cinemax uz koje mogu, šest mjeseci bez plaćanja mjesečne naknade, uživati u filmovima i serijama.

Ovu su ponudu objavili danas iz EVOtv-a, a izvijestili su o još jednom novitetu. Novost u EVOtv ponudi od sada su i programi Arenasport koji donose bogat sportski sadržaj, osobito kad je riječ o nogometu.

Dolazi uz DVB-T2 prijamnik

Osim raznovrsnosti programske ponude, EVOtv je pogodan i za sve one koji ne žele brinuti o prelasku na novi digitalni HD televizijski signal u DVB-T2 standardu. EVOtv prijamnik omogućuje prijam DVB-T2 signala i osigurava praćenje svih nacionalnih programa u HD rezoluciji.

Instalacija EVOtv usluge je jednostavna, a zahvaljujući načinu funkcioniranja i dostupnosti EVOtv usluge, korisnici mogu uživati u TV sadržajima u svakom kutku Hrvatske. EVOtv prijamnik korisnici mogu ponijeti sa sobom i na bilo kojoj lokaciji pratiti svoje omiljene programe ili ga mogu koristiti kao dodatni prijamnik za kućanstva s više ukućana i više raznovrsnih potreba za TV sadržajem. Svoj EVOtv prijamnik korisnici mogu pronaći u T-Centrima ili poštanskim uredima.