Sjećate li se 'copy/paste' tipkovnice? Sada dolazi s RGB osvjetljenjem

The Key, mala tipkovnica sa samo tri tipke namijenjena prvenstveno kopiranju i lijepljenju sadržaja, dobila je svoga nasljednika. The Key 2 zadržava sve funkcije svoga prethodnika, ali donosi i neke novitete

Matej Markovinović četvrtak, 5. svibnja 2022. u 09:36

Stack Overflow, popularna platforma za developere, prošle se godine udružila s trgovinom Drop kako bi izbacili na tržište The Key. Riječ je, podsjetimo, o maloj tipkovnici kojoj je glavna funkcija kopiranje i lijepljenje sadržaja.

Budući da je takav proizvod poprilično uspješno prošao među developerima, Stack Overflow, Drop i dizajner Cassidy Williams, napravili su nasljednika ove male tipkovnice – The Key 2. Naime, baš kao i njegov prethodnik, The Key 2 i dalje ima samo tri programabilne tipke, ali ovoga se puta može pohvaliti RGB osvjetljenjem.

Foto: Stack Overflow/Drop
Foto: Stack Overflow/Drop

Kako bi RGB osvjetljenje uopće došlo do izražaja, kućište The Keya 2 napravljeno je od akrila, a ne od aluminija kao što je to bio slučaj na prvoj inačici male tipkovnice. Još jedna ključna razlika je da se Kailh Black Box switchevi mogu jednostavno ukloniti i zamijeniti, pa se tu otvara malo više prostora za prilagodbu.

The Key 2 trenutno je dostupan za narudžbu po cijeni od 29 dolara, a količine su ograničene na 3900 primjeraka s procijenjenim datumom isporuke krajem srpnja. Baš kao i prošle godine, Stack Overflow donira svoj prihod digitalundividedu, udruzi koja se bavi razvojem programa i inicijativa za gospodarski rast u afroameričkim i latinoameričkim zajednicama, prenosi The Verge.

Foto: Stack Overflow/Drop
Foto: Stack Overflow/Drop

 

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-sistemski bass reflex zvučnici

KEF LS50

Najprecizniji, impresivan zvuk, Uni-Q 12. generacije s MAT nizom drajvera za iznimnu akustičnu točnost, 47 Hz - 45 kHz, 40-100 W, 8 Ω, 85 dB.

7.399 kn 9.749 kn Kupi

7.2-kanalni AV receiver

MARANTZ NR1711

Tanak dizajn, iznimne performanse, 8K Ultra HD, HEOS, 90W po kanalu, eARC HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2.

6.799 kn Kupi