eKupi uvodi paketomate za brzu i besplatnu dostavu online narudžbi

Prvi eKupi&poKupi paketomat već je postavljen na lokaciji u Buzinu, a tijekom sljedećeg mjeseca očekuje se postavljanje dodatnih 15 paketomata u gradovima diljem Hrvatske

Bug.hr petak, 29. listopada 2021. u 15:33

Porast broja online kupaca i učestalosti online naručivanja veliki su izazovi za internet trgovine u vremenu pandemije. Riječ “beskontaktno” postala je jedan od najčešće korištenih termina u svijetu trgovine. Kako je u svijet online shoppinga ušao i velik broj kupaca koji nisu imali naviku tako kupovati, sada se susreću s različitim izazovima vezanim uz dostavu, npr.  proizvod nije odmah dostupan, treba ga čekati neko vrijeme, proizvod uopće nije dobavljiv i sl. S druge strane, tu su razni „papirići“ od dostavnih službi za preuzimanje paketa u točno određeno radno vrijeme u predefiniranoj poslovnici. Sve to utječe na samo iskustvo online trgovine i očekivanja korisnika.

Nestrpljivost, kada je dostava naručenog u pitanju, je prisutna kod svih. Sve ovo predstavlja izazov za online trgovine koje se trebaju brzo prilagođavati novonastalim trendovima i zahtjevima kupaca.

Paketomati kao siguran i beskontaktni način preuzimanja robe

Domaća Internet trgovina eKupi uvela je novu uslugu dostave paketa na paketomate diljem Hrvatske. eKupi&poKupi paketomati omogućuju brzo i sigurno preuzimanje naručenih proizvoda na tehnološki moderan način. Prvi takav paketomat postavljen je u Buzinu, a tijekom studenog 2021. očekuje se postavljanje na još 15 lokacija diljem Hrvatske. Samim tim eKupi će pokriti glavne gradove poput Slavonskog broda, Karlovca, Siska, Šibenika, Požege, Zadra, Varaždina, Koprivnice, kao i dodatne pozicije u gradu Zagrebu. 

eKupi iznosi podatak kako čak 80% proizvoda koje prodaje na svom web shopu isporučuje upravo s lagera, a ta činjenica dodatno povećava brzinu dostave putem paketomata.

Paketomati postavljeni na različitim lokacijama omogućuju kupcima da do svojih narudžbi dođu brzo u bilo koje doba dana (0-24) ili noći na mjestu koje im najviše odgovara. Kupci neće plaćati dostavu a odabirom proizvoda s oznakom „isporuka odmah“ osiguravaju da ih njihov paket čeka već sljedeći radni dan na željenoj lokaciji.

Skladište u Rugvici: Dodatni paketomati čekaju na postavljanje u drugim gradovima
Skladište u Rugvici: Dodatni paketomati čekaju na postavljanje u drugim gradovima

Kako se preuzima roba putem paketomata

Paketomati su vrlo jednostavni za korištenje – kupac dobiva QR kod putem maila koji skenira na za to predviđenom mjestu na paketomatu ili ručno upiše kod. U tom trenutku dodijeljeni ormarić se otvara, kupac preuzima paket, zatvara ormarić i ide dalje svojim putem.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


In-ear slušalice s BT 5.0 aptX™ tehnologijom

MARSHALL Minor II

12 sati reprodukcije glazbe, višesmjerni kontrolni gumb, funkcija pauze pomoću magneta, ugrađeni mikrofon omogućava razgovore ili snimanje glasovnih bilješki putem uređaja,14.2 mm driveri, 20 Hz–20 kHz, 117 dB SPL.

669 kn 969 kn Kupi

3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS Hera 150

Značajno poboljšava rezultate slušanja, korištenjem novog woofera koji omogućuje bolje spuštanje u bas. 42 -20,000 Hz, 4 ohma, 92 dB, 150 W

4.699 kn 4.799 kn Kupi