Izdvajamo iz ponude: Logitech Pop Keys dolazi s tipkama za emotikone i autonomijom od čak tri godine

Links ima veliku akciju na Logitechove proizvode, među kojima je i Pop Keys, bežična mehanička tipkovnica nesvakidašnjeg dizajna

Bug.hr četvrtak, 2. svibnja 2024. u 09:25
Pop Keys 📷 Foto: Logitech
Pop Keys Foto: Logitech

Iz mora mehaničkih tipkovnica koje izgledaju poprilično slično, ponajviše zbog gamerskog duha, tu i tamo izroni Logitech Pop Keys koja upravo želi biti drugačija. Sa svojim okruglim tipkama i zanimljivom kombinacijom boja, ova tipkovnica napravljena je za one koji se žele na neki način istaknuti.

Budući da je Logitech Pop Keys na akciji u Linksu do 30. lipnja, odlučili smo provjeriti što ta tipkovnica točno nudi. Riječ je, prije svega, o bežičnoj tipkovnici koja se ističe svojim zanimljivim dizajnom. Kao što smo već rekli, tipke su okrugle, a kombinacija boja svakako je nesvakidašnja, barem u svijetu računalne periferije.

Naime, ova tipkovnica ima taktilne, smeđe mehaničke prekidače te se može spojiti s do tri uređaja istovremeno putem Bluetootha ili Logi Bolt USB prijemnika. Deklarirani bežični domet joj je 10 metara, a napaja se s dvije AAA baterije koje, prema tvrdnjama proizvođača, pružaju i do tri godine autonomije.

Ipak, ono po čemu se ova tipkovnica ističe upravo je pet dediciranih tipki za emotikone te čak 12 FN prečaca koji pružaju upravo ono što vam treba – od snimanja ekrana, utišavanja mikrofona, prebacivanja glasova u tekst i slično. Svaka od njih može se programirati unutar Logitechovog softvera.

Logitech Pop Keys radi na Windowsima, macOS-u, iPadOS-u, iOS-u, Androidu i Chrome OS-u, a trenutno se može kupiti u Linksu po cijeni od 54,99 eura.

SPECIFIKACIJE
Tip Mehanička
Prekidači Brown Tactile
Pozadinsko osvjetljenje /
Dimenzije 321,2 x 138,47 x 35,4
Vrsta priključka Bežična (wireless USB dongle i Bluetooth)
Kabel /
Jamstvo 2 godine