AI 'Deep Nostalgia' animira fotografije kao u Harry Potteru

S besplatnim je MyHeritage računom, moguće oživjeti pet fotografija.

Matej Markovinović ponedjeljak, 1. ožujka 2021. u 21:12

Deep Nostalgia, usluga na bazi umjetne inteligencije (AI), animira stare fotografija te ih tako oživljava, baš kao što smo nekada mogli vidjeti u znanstveno-fantastičnim filmovima

Uslugu koja je ovoga vikenda postala hit na Twitteru, kreirala je internetska genealoška tvrtka MyHeritage koristeći AI licencu tvrtke D-ID za animiranje fotografija. Radi se o sličnom principu kao i Live Photos na iOS-u, ali Deep Nostalgia oživljava sve fotografije, bez obzira s kojim su uređajem snimljene.

Proces animiranja vrlo je jednostavan. Potrebno se registrirati na MyHeritage stranici i učitati željenu fotografiju, nakon čega stranica sve obavi za vas te stvori kratki video, odnosno GIF. Zbog zaštite privatnosti korisnika, potrebno je u potpunosti dovršiti registraciju, inače se fotografije automatski brišu.

Budući da Deep Nostalgia za sada može animirati samo lica, arheolog Flint Dibble, testirao je AI na kipovima.

Moguće je besplatno učitati i animirati pet fotografija, nakon čega se morate registrirati za plaćeni račun na MyHeritage stranici.

 

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi