Xiaomi nekim korisnicima 'dijeli' YouTube Premium, ta se pogodnost očekuje i kod nas

YouTube Premium pretplatnički je YouTube paket koji nudi korištenje platforme bez ikakvih reklama, kao i preko 80 milijuna pjesama, uključujući i izvedbe uživo te remixove

Matej Markovinović ponedjeljak, 21. veljače 2022. u 20:32

Prošloga je tjedna Xiaomi objavio svoje partnerstvo s YouTubeom, zahvaljujući kojem će korisnicima nekih njihovih trenutnih i nadolazećih pametnih telefona, besplatno pružiti do tri mjeseca YouTube Premium paketa.

Sudeći prema tvrtkinom priopćenju, korisnici uređaja Xiaomi 11 Lite, Xiaomi 11T serije i bilo kojeg Xiaomi telefona lansiranog tijekom promotivnog razdoblja (26. siječanj 2022. – 31. siječanj 2023. godine), dobit će tri mjeseca YouTube Premiuma.

Foto: Xiaomi
Foto: Xiaomi

S druge strane, dva mjeseca YouTube Premiuma čeka korisnike koji su se odlučili na uređaje iz nove Redmi Note 11 serije pametnih telefona. Budući da na listi zemalja koje će dobiti ovu promociju nema Hrvatske, odlučili smo upitati Xiaomi Hrvatsku hoće li i domaći korisnici moći uživati u ovoj zgodnoj pogodnosti.

„YouTube Premium u planu je i za Hrvatsku, no za sada nemamo još detaljnije informacije vezano uz ponudu“, napisali su kratko.

Foto: Xiaomi
Foto: Xiaomi