Računalo.com pokrenulo #Tehnomaniju - svoju vlastitu YouTube emisiju o tehnologiji

Kolege s portala Racunalo.com odlučili su pokrenuti svoju YouTube emisiju pod nazivom #TEHNOMANIJA

Bug.hr utorak, 6. ožujka 2018. u 14:02

Kolege s portala Racunalo.com odlučili su pokrenuti svoju YouTube emisiju pod nazivom #TEHNOMANIJA. Prema njihovim izjavama radi se o emisiji koja na zabavniji način predstavlja novitete iz tehnologije. Pilot emisija pojavila se u visokoj 4K rezoluciji, a već u prvoj pilot emisiji možete osvojiti i vrlo vrijedan poklon - pametni telefon Vivax Fly V1.

Iza emisije stoji iskusna ekipa koja je već godinama u ICT svijetu, a koja će gledateljima najnovije tehnološke trendove približiti na zanimljiviji način, te ih istovremeno informirati, educirati i zabaviti. To su Tihomil "Mr. Virus" Ledinšćak poznat po radijskoj emisiji "Veseli Hackeri", Dominik Gašparić je vrlo mlad i već se "prošetao" po nekim portalima te zaustavio na našem, kao i Božidar Komarić s točno 500 nekad vrlo poznatih radijskih emisija "Radio Računalo" (1997.-2013.). Kako saznajemo, uskoro će se pojaviti i neka nova lica u emisiji.

"Kao netko tko je pokrenuo prvu emisiju na Hrvatskom Radiju o informatici još 2000-te godine pod nazivom "Veseli Hackeri", a nakon toga sudjelovao u još nekim projektima ideja o sudjelovanju u pripremi i osmišljavanju ovakve emisije mi je bila savršeno legla kao neki novi izuzetno zanimljiv projekt", izjavio je Tihomil Ledinšćak.

"Još na razgovoru za posao na portalu Racunalo.com odlučio sam dati nešto svoje i primijetio da pored izvrsnog portala fali i izvrstan video sadržaj. Sada sam jako zadovoljan što sa ovom emisijom okrećemo novi list i dragim čitateljima/gledateljima možemo ponuditi drugačiju vrstu izvrsnog sadržaja", spomenuo je Dominik Gašparić.

"Dolazi novo vrijeme - nove generacije korisnika sve više prelaze u virtualni online svijet, a mi imamo spremne odgovore za njih. #TEHNOMANIJA je još jedan u nizu projekata za koji vjerujemo kako će biti uspješan kao i mnogi prethodni. Nadamo se kako ćete podržati naš rad, a mi ćemo vam se odužiti zanimljivim emisijama", zaključio je Božidar Komarić, mag.inf.

Emisija #TEHNOMANIJA se nalazi na YouTube video platformi a možete je u cijelosti pogledati na ovom linku.

---

Inače, na YouTubeu možete redovno pratiti i našu emisiju pod nazivom HARD-REPORT. Pretplatite se na naš kanal kako biste redovno dobivali obavijesti o novim emisijama.