Idealan mobitel za obožavatelje Elona Muska? iPhone 13 Pro napravljen od rastopljene Tesle

Caviar, tvrtka poznata po svojim luksuznim preinakama različitih uređaja, odlučila je napraviti idealan pametni telefon za obožavatelje Elona Muska i njegovih kreacija

Matej Markovinović petak, 26. studenog 2021. u 20:51

Zlato, dijamanti, mramor, zmijska i aligatorova koža. Sve su to materijali koje je Caviar koristio u svojim luksuznim preinakama raznih uređaja koji su dosezali vrtoglave cijene. No, budući da elektrifikacija kao znak koraka u budućnost hara planetom, tvrtka se dosjetila nečeg potpuno novog i do sad neviđenog – iPhone 13 Pro napravljen od rastopljenog Teslinog Modela 3.

iPhone 13 Pro Electro, kako ga nazivaju iz Caviara, dio je njihove Visionaries kolekcije. Kućište uređaja izrađeno je od titana s crnim PVD premazom te bijelog kompozitnog materijala koji se može pohvaliti dobrom otpornošću na udarce. Naravno, tu je i neizostavna aluminijska ploča napravljena od rastopljene Tesle.  

Foto: Caviar
Foto: Caviar

Na aluminijskoj se ploči nalazi gravirani lik Elona Muska, Teslini automobili, njihov logotip, ali i bakreni umetak koji se tamo našao kao posveta zavojnicama elektromotora, zahvaljujući kojima nastaju ovakvi automobili. Valja istaknuti da će svega 99 ovakvih pametnih telefona biti proizvedeno te će zainteresirani za početni model trebati izdvojiti čak 6.760 dolara.

Za one koji smatraju da iPhone 13 Pro Electro nije dovoljan pokazatelj njihove ljubavi prema Musku i njegovim proizvodima, Caviar je pripremio prigodnu bistu napravljenu od rastopljene haube, vrata i drugih ploča koje su se nekoć nalazile na Modelu 3, piše GSM Arena.

Foto: Caviar
Foto: Caviar

Bista izvršnog direktora Tesle nalazi se na vrhu crne mramorne baze s dvostruko pozlaćenom pločom te će biti napravljena u svega 27 komada. Za svaki će primjerak biti potrebno „ispljunuti“ 3.220 dolara.

Caviar je na svom službenom YouTube kanalu objavio i videozapis koji prikazuje proces rastapanja dijelova Tesle.

 Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi