Pobjednik reality showa Space Hero dobit će put u svemir

U Hollywoodu se sprema snimanje novog televizijskog formata u kojem će se diljem svijeta tražiti kandidati, a pobjednik će dobiti nagradni boravak na Međunarodnoj svemirskoj postaji

Sandro Vrbanus nedjelja, 20. rujna 2020. u 06:00

Mediji specijalizirani za praćenje zbivanja u središtu svjetske filmske i TV industrije, Hollywoodu, javljaju kako će uskoro početi snimanje novog reality showa kakav do sada nije viđen. Naime, pozornost javnosti koju je dobio SpaceX nedavnim lansiranjem ljudi o orbitu, prvi puta s američkog tla i američkom letjelicom nakon 2011. godine, privukla je i interes producenata iz TV industrije. Oni su se odmah primili posla i osmislili novi format TV emisije.

Reality show Space Hero bit će TV emisija bez fiksnog scenarija u kojoj će se diljem svijeta, među običnim ljudima iz svih područja života, tražiti kandidati koji vole svemir i svemirska istraživanja. Svi oni koji budu izabrani u ovaj show imat će priliku boriti se za najvrjedniju nagradu u povijesti reality televizije. Pobjedniku Space Heroa će biti osigurano mjesto na svemirskoj misiji koja će otputovati na Međunarodnu svemirsku postaju 2023. godine.

Najskuplji reality show u povijesti

Odabrani kandidati morat će proći dugotrajne i opsežne treninge te testiranja fizičke, mentalne i emocionalne izdržljivosti, nužnih preduvjeta za svemirsko putovanje i boravak na ISS-u. Plan producenata je da finalna epizoda ovog realityja bude emitirana uživo u cijelom svijetu, kao i da gledatelji imaju priliku svojim glasovima odabrati kandidata koji najviše zaslužuje svemirsku avanturu.

Osim samog odabira kandidata, show bi uživo pratio i lansiranje, kao i boravak pobjednice ili pobjednika na ISS-u u trajanju od 10 dana uz profesionalne astronaute. Za prijevoz svemirskog turista iz ovog showa bili bi zaduženi Boeing ili SpaceX, koji bi naplatili 90, odnosno 50 milijuna dolara za lansiranje jedne osobe u orbitu. Samim time ova emisija ponudit će najveću nagradu pobjedniku u jednom reality showu ikada, a postat će i jedna od najskupljih TV produkcija ikada. Dakako, ako se planovi producenata realiziraju.

O partnerstvu navodno već pregovaraju i s NASA-om, te streaming platformama i partnerskim televizijama u cijelom svijetu koje bi prenosile serijal Space Hero.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

Prijenosni BT zvučnik

ACOUSTIC ENERGY Aego BT2

Podržava 4.2 i APT-X nisku latenciju, USB punjač i mikrofon za “handsfree” pozive, dvostruki 2,5-inčni driveri, do 36 sati trajanja baterije, snage 40 W RMS.

1.359 kn 2.299 kn Kupi

On-ear BT slušalice

MARSHALL Major III

Legendarni Marshall zvuk s dinamičkim 40mm driverima koji su prilagođeni za poboljšani odziv basova, do 30 sati bežične reprodukcije, kontrolni gumb, odvojivi 3.5mm kabel, 20Hz-20kHz, 32 ohma.

899 kn 1.099 kn Kupi