PR potez domaćeg startupa: Musk "tvitao" o Revutu

Hrvatski startup Revuto iskoristio je "meme" Elona Muska i priču o preuzimanju Twittera kako bi istaknuo svoju misiju na četiri billboarda u Zagrebu

Bug.hr ponedjeljak, 9. svibnja 2022. u 13:26

Besplatno ćemo gledati Netflix sve dok taj streaming servis opet ne postane kul? Ako je vjerovati billboardima u hrvatskom glavnom gradu Zagrebu, u slučaju da Elon Musk ne dobije natrag svoju omiljenu seriju, svi ćemo besplatno gledati Netflix.

Zagrebački startup za upravljanje pretplatama pokušava nagovoriti ljude da preuzmu kontrolu nad svojim pretplatama i plaćaju samo kvalitetne sadržaje. Pritom se koristi činjenicom da je Musk nedavno tvitao kako Netflix gubi pretplatnike jer je zbog "virusa osviještenosti" (the woke mind virus) postao "negledljiv".

Bez obzira slažete li se s njime ili ne, poanta je da bismo trebali plaćati isključivo dobre i kvalitetne sadržaje i opcije koje doista i koristimo – a što i jest jedna od misija domaćeg startupa Revuto, o kojem ste mogli slušati na ovogodišnjem Bug Future Showu.

Četiri billboarda koja su osvanula u četvrtak prikazuju dva fotošopirana tvita u kojima Elon Musk kaže kako će svima plaćati pretplate za Netflix sve dok Netflix ponovno ne postane kul.

U tvitu stoji sljedeće: "Moja je sljedeća akvizicija Revuto i svi će besplatno gledati Netflix sve dok taj servis opet ne postane kul."

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-sistemski bass reflex zvučnici

KEF LS50

Najprecizniji, impresivan zvuk, Uni-Q 12. generacije s MAT nizom drajvera za iznimnu akustičnu točnost, 47 Hz - 45 kHz, 40-100 W, 8 Ω, 85 dB.

7.399 kn 9.749 kn Kupi

7.2-kanalni AV receiver

MARANTZ NR1711

Tanak dizajn, iznimne performanse, 8K Ultra HD, HEOS, 90W po kanalu, eARC HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2.

6.799 kn Kupi