Audio Editor Pro - besplatna aplikacija za brzo uređivanje audiodatoteka na smartfonu

Premda je za bilo kakav ozbiljniji rad s audiodatotekama potreban specijaliziran softver i računalo, to ne znači da se tonski zapis ne može obrađivati i na mobilnim telefonima. Dobar primjer za to je upravo ova aplikacija koja nudi sve što bi takva aplikacija i trebala nuditi…

Matija Gračanin petak, 24. rujna 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Audio Editor Pro 
Namjena Mobilni editor tonskog zapisa
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan

Audio Editor Pro je iznenađujuće dobra aplikacija za uređivanje zvučnoga zapisa izravno na svojem pametnom telefonu, a osim što nudi prilično solidne mogućnosti, svoju popularnost među svima onima kojima su aplikacije ovoga tipa potrebne stekla je činjenicom da je posve besplatna.

Istina prikazuju se reklame, no Audio Editor Pro ni na koji način ne limitira mogućnosti koje nudi. Prije svega su tu one sasvim očekivane značajke kao što je opcija izrezivanja zvučnoga zapisa sadržanog u nekoj audiodatoteci, a tu su i stvarčice kao što je spajanje više audiodatoteka u jednu, opće pojačavanje glasnoće tonskog zapisa, primjena šačice efekata, mogućnost postavljanja audiodatoteke za ton zvona i drugo.

Osim toga, aplikacija će poslužiti i onda kada se žele međusobno konvertirati audioformati pri čemu je moguće izvući i zvučni zapis iz podržanih videodatoteka što itekako može biti korisno (što se izlaznih formata tiče, podržani su MP3, AAC, M4A i WAV), a nekima će posebno zgodno biti i to što podržava miksanje više tonskih zapisa pri čemu čitav proces čini jednostavnim i lako upotrebljivim.

Audio Editor Pro se može pohvaliti i odličnim i modernim sučeljem, a sve dostupne opcije su lako dostupne dok je samo korištenje aplikacije intuitivno i doista ne treba puno da bi se ovladalo doslovce svime što nudi. Ukratko, svi oni koji traže besplatnu, a sposobnu aplikaciju za brzo uređivanje zvučnih zapisa na svojem mobilnom telefonu, upravo su je pronašli.Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi