Backpain exercises - aplikacija koja nudi vježbe za leđa koje se izvode kod kuće

Dugotrajno sjedenje za računalom, premda to nije jedini razlog, neminovno će prije ili kasnije uzrokovati bolove u leđima te brojne druge probleme. Ovo je besplatna aplikacija koja obiluje raznovrsnim vježbama za leđa koje mogu ublažiti, izliječiti i spriječiti bolove…

Matija Gračanin srijeda, 22. veljače 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Backpain exercises
Namjena Nudi stotinjak vježbi za leđa
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan

Moderan život u mnogočemu negativno utječe na ljudsko zdravlje, a jedan od najčešćih problema onih koji su izloženi dugotrajnom sjedenju, pogotovo za računalom, svakako će biti bolovi i problemi s leđima. Ovo je aplikacija koja upravo u tim slučajevima može pomoći.

Backpain exercises je aplikacija koja, nije to teško zaključiti, nudi velik broj vježbi koje pomažu upravo kod bolnih leđa te doista može dobro doći ne samo onda kada se žele ublažiti i potpuno zaustaviti bolove u leđima, nego i onda kada se želi spriječiti da se bolovi uopće i pojave.

Konkretnije, ova besplatna aplikacija nudi više od stotinjak vježbi koje ciljaju jačanje mišića leđa, abdomena, ramena, nogu, stražnjice i vrata čime se pospješuje držanje, općenito zdravlje leđa, a to znači i da se time smanjuje šansa da će se bolovi pojaviti.

Sve su vježbe zamišljene tako da ih se može izvoditi kod kuće i većinom ne zahtijevaju dodatnu opremu (izuzev eventualno ležaljke), a svaka je vježba popraćena i video zapisom kako bi je se moglo što točnije izvoditi. Tu je i mogućnost praćenja napretka, podsjetnici na vježbanje i još ponešto. Na umu samo treba imati da se u nekim slučajevima prije vježbanja ipak treba konzultirati s liječnikom.