Binance - kriptoplatforma koja se ističe velikim brojem podržanih kriptovaluta

Binance je jedna od najvećih svjetskih kriptoburzi koja se uz velik broj podržanih kriptovaluta ističe i ogromnim prosječnim dnevnim volumenom trgovanja te čitavim nizom mogućnosti i opcija kada u pitanje dođe trgovina kao i ulaganje u visokorizične proizvode povezane s kriptovalutama…

Matija Gračanin ponedjeljak, 25. listopada 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Binance 
Namjena Platforma za trgovanje kriptovalutama
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Unatoč kontroverzama i činjenicom da je ovoj kriptoburzi zabranjen rad u nekim državama, Binance i dalje ostaje jedna od najvećih i najpopularnijih kriptoplatformi putem koje je moguće trgovati s nešto više od 200 kriptovaluti, a koja je prilično popularna i među domaćim korisnicima i to podjednako veteranima trgovanja kriptovalutama i onima koji tek ulaze u taj svijet.

Štoviše, jedan od zgodnih detalja mobilne aplikacije je i taj da je moguće promijeniti sučelje same aplikacije pri čemu je jedno prilagođeno iskusnim trgovcima kriptovalutama, a drugo potpunim početnicima koji će si ipak morati uzeti malo vremena do ovladaju svim proizvodima koje Binance nudi.

Ali, kada u pitanje dođu ono klasično trgovanje, ne može se osporiti da ova kriptoplatforma omogućuje zbilja jednostavno kupovanje kriptovaluta i to korištenjem debitnih ili kreditnih kartica kao i uplatom sredstava na Binanceov račun bankovnim transferom te i nekim drugim metodama.

Osim toga, tu je i Binance Visa kartica uz koju je moguće izravno plaćati kriptovalutama, a nekima će posebno zanimljivo biti i to da već neko vrijeme nudi i mogućnost trgovanja NFT-ovima. Bilo kako bilo, Binance i dalje ostaje vodeća svjetska kriptoburza koja se nameće kao odlična platforma za aktivno trgovanje kriptovalutama i sudjelovanje na tom visokorizičnom i turbulentnom tržištu.

 

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi