Cocktail Flow - velika kolekcija recepata za koktele i za one koji imaju ograničen izbor pića

Ova se aplikacija tijekom vremena nametnula kao svojevrsna enciklopedija koktela, a u bazi ima više od 600 raznovrsnih recepata. Osim što je popularna upravo zbog velikog broja recepata, omiljena je i kod onih koji imaju ograničen izbor pića i opreme za mućkanje koktela. Evo i zašto...

Matija Gračanin četvrtak, 31. prosinca 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Cocktail Flow 
Namjena Kolekcija recepata za koktele
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 20 kn mjesečno ili 159 kn godišnje

Malo koji se kućni bar može mjeriti s onim koji iza sebe obično imaju pravi koktel majstori, no upravo tu nastupa ova iznimno popularna aplikacija s više od 600 recepata za koktele. Naime, moguće je naznačiti s kojim se alkoholnim i bezalkoholnim pićima raspolaže i dobit će se izbor koktela koje je moguće smućkati s onim s čime se raspolaže.

Naravno, u svakome je trenutku moguće i pregledavati čitavu kolekciju recepata, a sami su recepti kategorizirani prema osnovnom piću koje će se koristiti. Osim toga, tu je i mogućnost pretraživanja, a u ponudi su i neke prigodne kategorije.

Svi su recepti ukrašeni fotografijama i tu su i detaljne upute kako smućkati željeni koktel i to korak po korak zajedno s točnim količinama. Koktele je moguće dodavati i u favorite, a tu su i neke dodatne stvarčice kao što je popis zanimljivih knjiga, stvaranja vlastitih recepata, dodavanje bilježaka i šačica korisnih savjeta.

Osnovna inačica aplikacije je besplatna, no za sve recepte i dodatne mogućnosti (dodavanje bilježaka i vlastitih recepata), potrebno je kupiti izdanje Premium koje stoji 20 kn mjesečno ili 159 kn godišnje. Naravno, za kraj valja podsjetiti da alkohol valja konzumirati odgovorno, bez pretjerivanja i nikako se ne bi smjelo sjesti za volan pod utjecajem alkohola.