EMP - trgovina za ljubitelje predmeta s obilježjima iz popularne kulture

Majice, šalice, kape, posteri, igračke, predmeti iz filmova iz serija te štošta drugo danas su postali gotovo neizostavnim elementom istinskim obožavateljima glazbenih skupina, popularne kulture općenito ili filmova i serijala. Upravo je njima namijenjena ova trgovina…

Matija Gračanin srijeda, 13. srpnja 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv EMP
Namjena Trgovina za predmete iz popularne kulture
Android Play Store 
iOS App Store
Cijena Besplatan

Kada se krajem sedamdesetih godina prvi film iz serijala Ratovi zvijezda pokazao kao ogroman uspjeh, zapravo je tada po prvi put došlo do inovativne marketinške kampanje za igračke i druge proizvode koja je tijekom vremena prerasla u industrijski model i danas se kupovina takvih u cijelosti etablirala kao neizostavni dio folklora obožavatelja popularne kulture.

EMP je trgovina sa sjedištem u Njemačkoj putem koje je moguće kupovati raznovrsne proizvode iz različitih segmenata popularne kulture, od glazbe, preko filmova i TV serija, pa sve do svijeta stripova i računalnih igara.

Drugim riječima, svi oni koji se žele dočepati šalica, majica, postera, DVD-ova i CD-ova, igračaka i drugih stvarčica s obilježjima svojih omiljenih glazbenika ili likova iz filmova i stripova, ovo je trgovina u kojoj će to bez imalo sumnje pronaći i moći kupiti (na umu valja imati da trgovina ne dostavlja u Hrvatsku).

Sama se aplikacija ne razlikuje od bilo koje druge aplikacije za prodaju, a sve počinje odabirom zemlje (ako nije ponuđena, samo valja izabrati međunarodnu trgovinu). Inicijalno čak nije ni potrebno otvoriti korisnički račun, iako je to preporučljivo, a dalje je sve jasno.

Valja pronaći i izabrati neki od na desetke tisuća predmeta, dodati je u košaricu i platiti (dostava je omogićena samo za neke zemlje). Cijene predmeta prilično variraju, a ovisno o tome što se kupuje, varirat će i cijene dostave. No, oni istinski obožavatelji za cijenu ionako najčešće niti ne pitaju – pa je ovo aplikacija koju će itekako poželjeti barem iskušati.