Muscle Booster - aplikacija za vježbanje namijenjena isključivo muškarcima

Muscle Booster je praktičan izvor jednostavnih vježbi koje se mogu izvoditi gotovo bilo gdje, a koje su namijenjene muškarcima svih dobnih skupina s ciljem da se dovedu u bolju formu, povećaju mišićnu masu ili jednostavno povećaju opću snagu i tjelesnu spremu…

Matija Gračanin utorak, 8. kolovoza 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Muscle Booster 
Namjena Aplikacija bogata vježbama namijenjenim muškarcima
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 24,21 eur godišnje

O važnosti redovite tjelovježbe mnogo se govorit pa nije potrebno opet ponavljati kako se samo redovitom tjelesnom aktivnošću (uz biranu prehranu) može postići optimalno tjelesno zdravlje. Muscle Booster je još jedna aplikacija koja je zapravo solidan izvoz različitih vježbi (ima ih više od tisućinjak) namijenjenih muškarcima kako bi postigli bolju formu.

Zapravo, aplikacija omogućava da se najprije odabere željeni cilj; bilo da je to gubitak tjelesne težine, povećavanje mišićne mase ili oblikovanja tijela. Moguće je i izabrati vježbe koje ciljaju samo određene dijelove tijela (ili mišićne skupine), a same su vježbe prilagođene za totalne početnike i već iskusne korisnike teretana.

Srećom, Muscle Booster obiluje vježbama koje se mogu izvoditi bilo gdje pa za korištenje aplikacije nije potrebno odlaziti u teretanu (premda je i to moguće) ili na raspolaganju imati razne rekvizite ili sprave za vježbanje jer se može koristiti samo težina vlastitog tijela.

Očekivano, Muscle Booster će generirati i personalizirani plan vježbanja ovisno o ulaznim parametrima, a i nakon toga je u svakome trenutku moguće prilagoditi zahtjevnost i težinu vježbi osobnom ukusu i mogućnostima (plan vježbanja će automatski biti prilagođen i osobnom napretku koji aplikacija prati).

Dakako, sve to ima i svoju cijenu, pa se za personalizirani plan i proširene mogućnost mora plaćati godišnja pretplata koja stoji 24,21 euro no koja se može dobiti i povoljnije ako se najprije ne prihvati plaćanje za personalizirani plan nego se prihvati posebna ponuda koja će iskočiti kasnije i koja stoji 12,21 euro godišnje.