Najlakši način za izradu memea - Meme Generator

Memei su danas posvuda, a svi oni koji se i sami žele okušati u stvaranju tih nerijetko duhovitih sličica, s ovom će aplikacijom to učiniti na najbezbolniji mogući način. Riječ je o aplikaciji koja je namijenjena izradi (generiranju) vlastitih memea koje je onda moguće podijeliti uobičajenim kanalima…

Matija Gračanin ponedjeljak, 28. rujna 2020. u 08:08
OSNOVNI PODACI
Naziv Meme Generator
Namjena Generiranje memea
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 23 kn

Mnogo je načina na koji se mogu napraviti memei, te male duhovite sličice koje se munjevito šire društvenim mrežama, a postoji i čitav niz aplikacija koje su posvećene upravo tome. No, Meme Generator omogućava da ih se napravi na doista najbezbolniji mogući način igrajući se s dostupnim elementima.

Nudi više od tisuću predložaka s već duhovitim komadićima teksta, ali sve je moguće posve prilagoditi, a onda kad je meme konačno napravljen, iznimno ga je lako podijeliti s drugima. Naravno, moguće je koristiti i vlastite sličice na koje će se zalijepiti duhoviti prateći tekst, a tu je i mogućnost dodavanja virtualnih sličica te je moguće kreirati i nešto kompleksnije memee s do deset oblačića s tekstom.

Na izbor je dostupno više od 60 vrsta slova, moguće je dodavati čitav niz efekata i raznovrsnih ukrasa, a tu je i podrška za popularni efekt Deep Fried. Dakako, to nije niti izbliza sve. Meme Generator nudi još hrpu praktičnih stvarčica i detalja pa se jednostavno nameće kao idealno rješenje za izradu vlastitih memea izravno na svojem pametnom telefonu.

Uz besplatnu inačicu koja zapravo nudi sve što ova aplikacija i može ponuditi, tu je i izdanje Pro koje uklanja oglase te nešto povećava prostor za uređivanje i stvaranje memea. No, oni koji mogu podnijeti prikazivanje reklama, sigurno neće žrtvovati 23 kune koliko stoji naplatna inačica.