Neverthink - neiscrpan izvor video memeova i zabavnih filmića

Ova se platforma tijekom vremena prometnula u ponajbolji način za neiscrpno uživanje i video memeovima i to slično onako kako bi se gledao TV. Dovoljno je tek izabrati neki do dostupnih kanala i prepustiti se beskonačnom izboru zabavnih kratkih videozapisa…

Matija Gračanin utorak, 22. lipnja 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Neverthink 
Namjena Platforma za video memeve
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 19 kn mjesečno

Neverthink, moglo bi se to i tako reći, transformira YouTube u svojevrsnu televiziju sa šačicom kanala budući da se za nepresušni izvor videosadržaja oslanja upravo na YouTube, ali pri tome omogućuje da ga se gleda poput TV-a i to tek tako da se izabere neka od prethodno pripremljenih kategorija ili, još bolje rečeno, tematskih kanala.

Neverthink je zapravo velika platforma putem koje je omogućeno gledanje ogromnog broja video memeova i sličnih zabavnih kratkih filmića, a na njoj okuplja slavne kreatore kao što su Grandayy, Dolan Dark, EpicDonutDude te brojne druge.

Jedan od razloga zašto je Neverthink tijekom vremena postao toliko popularan svakako se može naći u činjenici da cijeni izvoran sadržaj pa je naglasak upravo na takvim videozapisima. Samu je aplikaciju vrlo jednostavno koristiti; potrebno je tek izabrati neki od dostupnih kanala (ima ih više od 25) i zatim se prepustiti Neverthinkovom beskonačnom izboru šaljivih videa.

Da bi stvar bila bolja, sadržaj koji je dostupan putem tih kanala ručno je probran, a već to samo po sebi nešto znači. Ukratko, svi oni koji vole dok rade imati nekakav pozadinski zvuk, ovu će aplikaciju naprosto obožavati. Jednako tako, svima onima kojima je skrolanje među videozapisima na YouTubeu kako bi otkrili nešto novo i zabavno postalo nesnošljivo, ova će platforma također biti zanimljiva.

Neverthink je besplatan, ali ako se želi pomagati kreatore, onda se može plaćati mjesečna pretplata od 19 kn za što se dobiva raniji pristup novom originalnom sadržaju kao i virtualna značka kojom se svima pokazuje kako se kreatore nagrađuje za njihovo digitalno stvaralaštvo.