Onefootball - rezultati svih nogometnih utakmica na jednom mjestu

Onefootball je prilično popularna aplikacija koja prikazuje rezultate nogometnih utakmica te sve ono što štovatelja nogometa može zanimati, a to je čini idealnom za sve istinske ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu …

Matija Gračanin srijeda, 27. siječnja 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Onefootball
Namjena Praćenje nogometnih liga
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Konkurencija među aplikacijama za prikaz sportskih rezultata prilično je žestoka i sve se na neki način žele približiti onima koji iste te rezultate žele znati u svakome trenutku. Onefootball je jedna od popularnijih aplikacija koja se specijalizira za praćenje svega što je vezano uz nogomet.

Putem nje će se u svakome trenutku moći pratiti uživo rezultati utakmica koje se odigravaju diljem svijeta, a tu su i push notifikacije pa se neće propustiti niti jedan važan trenutak. Moguće je pratiti svoje omiljene momčadi i igrače te doznati sve što se želi o transferima, a jednako tako redovno pratiti što se događa u brojnim nogometnim ligama i natjecanjima.

Tu su i detaljne ljestvice, brdo videozapisa, komentari i mogućnost predviđanja rezultata, ključni datumi, svježe novosti i štošta drugo. Ukratko, svatko tko želi uvijek biti informiran o događanjima u svijetu nogometa, ovu aplikaciju jednostavno mora imati na svojem pametnom telefonu.